Kirjoitukset avainsanalla Muoto2

 

Sisustustoimittajien seminaariristeily on tehty ja olihan taas jälleen kerran onnistunut reissu. Kiitos mahtaville kollegoille, jotka tämän järjestivät sekä mahtaville vieraille, jotka tulitte ja teitte tunnelman!

Seminaarissa saimme päät täyteen hienosta inspiroivasta aineistosta ja mahtavista puhujista sekä illalla vatsat täyteen hyvistä ruuista.

Kuvituskuvina uusia kuvia Muoto2:lle. Pääsin leikkimään ruokastailistia, kun teimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa uusista Pala-leikkuulaudoista fiiliskuvia heille. Tämä oli oikein hauskaa puuhaa, koska tykkään kaikesta arkisesta kauneudesta, kuten valkoiseen paperiin kääritystä briejuustosta, puukantisesta hunajapurkista ja valkoisista pellavapyyhkeistä.

Tässä vähän tietoa itse tuotteesta suoraan lehdistötiedotteeesta: Pala –leikkuulauta on massiivipuusta ja komposiitista valmistettu leikkuulauta. Pala -leikkuulauta on tuote jossa aistikas puu ja valkoinen komposiitti muodostavat todella kauniin kokonaisuuden. Tuotetta on ilo käyttää ja sen voi huoletta jättää esille sisustusesineeksi. Pala -leikkuulauta valmistetaan Lahdessa tarkoin valituista puumateriaaleista. Puumateriaaleja on kahta erilaista; tammi ja saarni. Tammen ja saarnen syykuviot ovat samaan aikaan hillittyjä ja voivat olla joissakin yksilöissä yllättäviäkin.

Kuvat Pauliina Salonen

Styling Piia Kalliomäki

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Vietimme yhden mukavan kuvauspäivän meillä kotona joulun alla, kun kuvasimme Salosen Pauliinan kanssa uusia kuvia Muoto2:lle.

Ensimmäisenä tuotteista julkisuuteen pääsevät uudet Baletti-sohvapöydät. 

Mallistossa on kaksi erikokoista ja korkuista pöytää, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Sohvapöytä on saanut nimensä sirosta jalastaan, joka on kuin balettitanssijan jalkaterä. Sohvapöydän pinta on mattapintainen, samettinen ja kestävä.

Baletti –sohvapöytä on saatavilla kahdessa eri värissä; hienostunut Light grey ja tyylikkään ajaton sininen, Neptunus Blue, sama väri kuin meidän uudessa kellossa.

Jalkavaihtoehtoina lakattu ja musta koivu. Baletti –sohvapöydät ovat Kirsi Pasasen ja Mikko Kentan suunnittelemia.
Sohvapöydät valmistetaan Lahdessa Muoto2:n omalla tehtaalla.

Kuvat Pauliina Salonen

Styling Piia Kalliomäki

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram