Kirjoitukset avainsanalla Seinäjoki

 

Perheemme pään Jarin suku on Pohjanmaalta ja kävimme siellä viimeksi keväällä. Samalla reissulla kävimme autolla kurkistamassa vähän viime kesän asuntomessualuetta Seinäjoella. Messualueen tuntumassa on aivan käsittämättömän hieno näköalatorni, arkkitehtitoimisto Oopeaan suunnittelema.

Alan olla tämän toimiston kohteiden suuri fani, olen käynyt niissä Kärsämäen paanukirkossa kolmisen vuotta sitten silloin tietämättä kenen suunnittelema se oli, mutta oli kyllä niin vaikuttava kokemus, että meinaamme tehdä sinne pyhiinvaellusretken vielä uudestaan. 

Noin viikko sitten kävimme lasten kanssa Island Hopping-saariretkellä Helsingin edustalla, kävimme myös Lonnassa. Sinne rakentuu tämän toimiston komea yleinen hirsisauna, jota pääsimme ihastelemaan vain kiertelemällä sitä ulkoapäin. Sehän avautuu merelle päin, josta sitä on hankala päästä näkemään.

Mutta siis näköalatornissa pääsimme käymään koko perheen voimin ja myös pojat olivat ihan innoissaan. Tuollahan saa vapaasti kulkea, se on turvallinen, vaikka nousee aika korkeallekin. Näkymät on upeat veden ylle, mutta upeampi kokemus minusta on kokea itse rakennus, se tuoksuu puulle ja tuntuu hyvälle. Sisällä on tuollainen hauska periskooppi- peilijuttu, josta torni on saanut nimensäkin.

Suosittelen käymään!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram