Kirjoitukset avainsanalla Sudio

Kaupallinen yhteistyö

 

Sillä välin, kun puran juhannuskuvia kännykästä, tuikkaan tänne blogiinkin IG-yhteistyön, jonka teimme Sudion kanssa. Saimme jo kesäkuun alussa mustat Sudion Tolv-kaiuttimet käyttöömme ja samalla alennuskoodin lukijoille ja seuraajille! Alennuskoodi on piiak ja sillä saa -15% tilauksesta Sudion nettikaupassa. Oston yhteydessä saa kätevän Sudion kangaskassin, joten kaikki kesäretket ovat nyt helppoja tehdä näillä varustuksilla!

Kuulokkeet ovat nyt meidän perheessä "kierroksella". Mustassa, pienessä ja tosi tyylikkäässä kumikotelossa olevat langattomat kuulokkeet vaikuttavat oikein käteviltä kuljettaa mukana ja käyttää, kertoo meidän esikoinen, jolla olivat nämä rippileirilläkin mukana. 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö Sudion kanssa

Sain jokin aika sitten kivan yhteydenoton, että kiinnostaisiko meitä testata Sudion tuotteita. Tämä yhteydenotto sattui sopivaan aikaan, meillä kun asuu nykyään teinipoika, jota on alkanut kiinnostaa kaikki laitteet ja merkkituotteet. Hän matkustaa 4 kertaa viikossa paikallisbussilla säbätreeneihin ja kuuntelee bussissa musiikkia kuulokkeilla.

Valitsimme testattavaksi mustat Regent-kuulokkeet *. Saimme paketin mukana myös marmorikuvioiset vaihdettavat capsit (myydään erikseen). Kuulokkeet saapuivat kauniissa lahjapaketissa, jollaisen saa ilmaiseksi jokaiselle tilaukselle jouluun asti!

Nyt onkin ilo kertoa, että blogin lukijat saavat 15% alennuksen koko valikoimasta sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Alennuskoodi piiak15 on voimassa tästä päivästä alkaen vuoden loppuun. 

Kuulokkeet ovat meidän käyttäjän mukaan mukavan pehmoiset, kätevät kun menevät taitettuna takin taskussa ja äänentoistokin on hyvä!

*tuote on saatu

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram