Ajattelinpa pitkästä aikaa kirjoitella blogiin tästä työviikostani, mitä kaikkea sitä onkaan ehtinyt tapahtua. Selittelen sillä vähän ehkä sitäkin, miksi blogi päivittyy harvemmin, nyt kun on jonkinlainen työruuhka-rypäs käynnissä ja ei meinaa millään pysyä joka kanava aktiivisena.

Maanantaina aamulla sain japanilaisvieraita. Olen Mujin kautta tutustunut erääseen Suomessa asuvaan japanilais-syntyiseen herraan, joka työskentelee erilaisissa suomi-japani-projekteissa Suomessa. Hänelle on tulossa toukokuussa iso rakennusalalla toimiva japanilais-seurue Helsinkiin ja nämä haluaisivat nähdä suomalaisen kodin. Minähän tietysti vastasin kyselyyn myöntävästi ja seurue tulee meille kylään toukokuussa. Pienempi kokoonpano kävi meillä tutustumassa nyt maanantai-aamuna.

Vierailun jälkeen viimeistelin kahden kotijutun tekstit ja pistin ne eteenpäin lehtiin. Aloitin yhden lehdistötiedotteen kirjoittamisen.

Tiiistaina hoidin ammattiyhdistyksemme Sisustustoimittajat ry:n asioita. Meillä käy kerran kuussa neljä tuntia kerrallaan siivooja ja tiistaina oli taas se kerta, kun päivystin kotona häntä varten. Iltapäivällä ehdin myös pohjustaa yhtä tulevaa kivaa blogiyhteistyötä, jonka toivottavasti pääsen postamaan ensi viikolla. 

 

 

Keskiviikkona kävin ensi kesän asuntomessualueella pressipäivässä Kouvolassa. Teen kahteen lehteen juttua sieltä ja piti fiilistellä, minkälaisia kohteita on tulossa. Samalla sain vaihdettua kuulumisia muutaman kollegan kanssa, mikä on aina kiva.

Torstaina olin sisustussuunnittelijana Laattapisteen laattakoulutuksessa ja iltapäivällä palaveerasimme kuvaajan ja graafikon kanssa sisustuskirjasta, joka meillä on työn alla syksyksi. Sen kustantaa Cozy Publishing. Ajatus olisi saada suomalaisista kodeista kertova kirja ulos Habitareen. Tästä päivästä tulikin pitkä, 11 tuntinen.

Perjantaina ollut kuvaus peruuntui viime hetkellä, kun Helsingissä sataa räntää ja kuvattavasta kohteesta pitäisi saada myös kaunis julkisivukuva. Näitä talokuvauksia joutuu veivaamaan jonkin verran, muutoin kotikuvauksia ei niinkään. Perjantain olin siis taas kotikonttorilla säätämässä kuvauksia, sopimassa uusia ja miettimässä rekvisiittaa ensi viikolle. 

Lauantaina otimme miehen kanssa uusia kuvia blogiin ja aloin kirjotella niihin tekstejä. Lauantai on meillä yleensä kuvauspäivä, kun molemmat on kotona. Tällä kertaa sää ei suosinut täydellisesti kuvauksia, auringonpilkahduksia peitti harmaa pilvimassa, joka ropsautti sateet aina välillä.

Meidän nuorempi lapsi on innostunut jääkiekosta ja suunnuntaina vietimme yhteensä melkein neljä tuntia jäähalleissa, kun hän siirtyi kiekkokoulusta joukkueeseen tutustumaan. Kotiin palatessa oli niin kylmä olo, että laitettiin sauna päälle. Nyt sitten saunan jälkeen sain tämän postauksen naputeltua. Toista poikaa odotellaan pelimatkalta kotiin.

Ihan mukava ja monipuolisen vaihteleva työviikko siis tämäkin! Mietteet jo vahvasti ensi viikossa.

 

   

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla