Sain loppuvuodesta aivan uskomattoman hienon työtilaisuuden, sisustaa tila tv-ohjelmaan. Eipä ole yhtään tuttua puuhaa, mutta näin vain saatiin tila sisustettua.

Kyseessä on Suomen Ihanimmat Häät, joka palaa toisella tuotantokaudella tv-ruutuun tänään illalla.

Tällä kaudella mukana on ammattilaisraati, jonka olohuoneen sisustin Wanhaan Satamaan. Tyylin piti olla ohjelman hengen mukaisesti modernisti romanttinen, tyylikäs, kaunis ja selkeä. Värimaailmaksi valitsin helmenharmaan, vaaleanpunaisen ja messingin.

Aikataulu oli tiukka, joten lainasin kalusteita tutuilta tavarantoimittajilta. Kiitos sohvista ja nojatuolista Shapes, hyllyistä, pöydistä, nukkamatoista ja upeasta tekoturkispeitteestä Ikea, tyynyistä ja By Lassenin kynttilönjaloista Finnish Design Shop.

Iso hyllykkö täytettiin pääasiassa stylistin omilla tavaroilla ja Sataman isot ikkunaseinät peitettiin Eurokankaan valoverhokankailla.

 

Tilan rakentaminen tv-ohjelmaan erosi aika lailla sisustuskuvauksien teosta. Ympärillä hääri koko ajan noin parikymmentä valo- ja kameramiestä, kun sisustuskuvia tehdään pääasiassa kahdestaan rauhassa valokuvaajan kanssa. Siellä sitten väisteltiin toisiamme, minä mattorulla toisessa, maljakko toisessa kainalossa, kameramiehet isoja puomeja nostellen.

Kuvaukset kestivät koko pitkän päivän, joten en jäänyt niitä seuraamaan, mutta kun menin purkamaan tilaa, sain nähdä viimeiset minuutit kuvauksista. Se hetki, kun valot ovat täydessä loistossa, raatilaiset upeissa vaatteissaan ja meikeissään, kamerat käyvät, siinä on jotain taianomaista!

Tänään siis kaikki tv-ruutujen ääreen Avalle klo 21 seuraamaan, miten tämä tila herää eloon kuvauksissa.

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat