Sain loppuvuodesta aivan uskomattoman hienon työtilaisuuden, sisustaa tila tv-ohjelmaan. Eipä ole yhtään tuttua puuhaa, mutta näin vain saatiin tila sisustettua.

Kyseessä on Suomen Ihanimmat Häät, joka palaa toisella tuotantokaudella tv-ruutuun tänään illalla.

Tällä kaudella mukana on ammattilaisraati, jonka olohuoneen sisustin Wanhaan Satamaan. Tyylin piti olla ohjelman hengen mukaisesti modernisti romanttinen, tyylikäs, kaunis ja selkeä. Värimaailmaksi valitsin helmenharmaan, vaaleanpunaisen ja messingin.

Aikataulu oli tiukka, joten lainasin kalusteita tutuilta tavarantoimittajilta. Kiitos sohvista ja nojatuolista Shapes, hyllyistä, pöydistä, nukkamatoista ja upeasta tekoturkispeitteestä Ikea, tyynyistä ja By Lassenin kynttilönjaloista Finnish Design Shop.

Iso hyllykkö täytettiin pääasiassa stylistin omilla tavaroilla ja Sataman isot ikkunaseinät peitettiin Eurokankaan valoverhokankailla.

 

Tilan rakentaminen tv-ohjelmaan erosi aika lailla sisustuskuvauksien teosta. Ympärillä hääri koko ajan noin parikymmentä valo- ja kameramiestä, kun sisustuskuvia tehdään pääasiassa kahdestaan rauhassa valokuvaajan kanssa. Siellä sitten väisteltiin toisiamme, minä mattorulla toisessa, maljakko toisessa kainalossa, kameramiehet isoja puomeja nostellen.

Kuvaukset kestivät koko pitkän päivän, joten en jäänyt niitä seuraamaan, mutta kun menin purkamaan tilaa, sain nähdä viimeiset minuutit kuvauksista. Se hetki, kun valot ovat täydessä loistossa, raatilaiset upeissa vaatteissaan ja meikeissään, kamerat käyvät, siinä on jotain taianomaista!

Tänään siis kaikki tv-ruutujen ääreen Avalle klo 21 seuraamaan, miten tämä tila herää eloon kuvauksissa.

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla