Viime vuonna tähän aikaan meillä oli joulu jo esillä, kun meillä oli kuvattu Kastellin jouluvideota. Olipa ihanaa, kun kuusi oli ajoissa paikoillaan koristeineen ja kaikki muutenkin siistiä ja paikoillaan. 

Viime vuonna lisäsin ruskeaa meidän jouluun torkkuhuovan ja sametityynyjen muodossa. Ne on olleet siitä asti paikoillaan, läpi koko hellekesän:)

Tänä vuonna vastaava väri-inspiraatio puuttuu ja joulusuunnittelmat ovat vähän hakusessa muutenkin. En ehkä sillä tavalla ole jouluihminen, vaikka joulun tunnelmasta pidänkin. Sisustusblogeissa käydään keskustelua aidon ja muovikuusen välillä. Muovisen saadakseen olisi pitänyt jo toimia, aidon kanssa olisit vielä ajoissa.... 

Mitäs muiden joulunlaittoon kuuluu...?

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla