Taas yksi koti tänne blogin puolelle esille. Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa kerrostalokodissa on lämmin tunnelma. Yksin asuvan Stiinan aidolla taiteella maustettu koti on sisustettu klassisesti ja naisellisesti. 

Rakennusvuoden ja sisustuksen tyylin pitää olla samaa tyyliä ja henkeä. Tähän v. 1896 rakennetussa talossa sijaitsevaan kotiin hain ajanhenkistä tyyliä, inspiraationa oli ruotsalaisten suosima vuosisadanvaihteen tyyli yhdistettynä moderniin skandinaaviseen tyyliin. Valitsimme keittiön kalusteisiin peiliovet, koristeelliset vetimet ja välitilaan eläväpintaisen laatan tiililadonnalla. Nämä henkivät vuosisadanvaihteen tunnelmaa ajanhenkisellä otteella, Stiina kertoi minulle.

Kaksi Ikean Stocksund-sohvaa tekevät yhdessä olohuoneen ison istuinryhmän. Vanhan perityn, jatkettavan ruokapöydän ympärille mahtuu paljonkin erilaisia tuoleja. Lopuksi hän viimeisteli sisustuksen isoilla matoilla, tauluilla, pienillä pöydillä ja tekstiileillä. Näillä kaikilla on iso rooli oikean ja kodikkaan tunnelman löytämisessä.

Stiinan ihana koti esiteltiin Glorian Kodin numerossa 2/18, satuitko näkemään jutun?

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (2)

Mari A.

Tämä ei liity kyseiseen postaukseen, mutta kyselin kokemuksiasi Shapesin Skysta aiheeseen liittyvässä postauksessa. Odottelen innokkaana sun kommentteja! 😊

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat