Kaupallinen yhteistyö True Colours Designin kanssa

Teen pääasiassa yksin töitä kotona, nökötän itsekseni tietokoneella ja siksi onkin aina mukava päästä välillä ulkomaailmaan erilaisten tapahtumien merkeissä. Olimme 1kertaa2-malliston kanssa Habitaressa pikkutavaroiden myyntialueella ja viereisellä osastolla päivysti ihan uusi tuttavuus, True Colours DesignSari on pitkän linjan kuosi- ja tekstiilisuunnittelija, kuvittaja ja muotoilija, ammattilainen siinä mitä tekee. Hänellä on oma merkki True Colours Design, joka käsittää leikkuulautoja, keittiöpyyhkeitä, pannunalusia ja magneettikalentereita. 

NYT aukeaa myös verkkokauppa, jonka avaamisen kunniaksi päätimme järjestää blogissani arvonnan kahdesta tuotteesta. Sain messuilta mukaani omaa suosikkikuosiani olevat Virna-keittiöpyyhkeen ja Virna-leikkuulaudan. Musta-valko-harmaa setti menee todella hyvin meidän mustaan keittiöön, mutta hillittynä kuosina tämän värinen Virna-sarja tuo iloa ja kauneutta arkeen minkä tahansa värisessä keittiössä.

Virna on herkkä ja runollinen kuosi, joka on saanut innoituksensa lapsuuden kesistä ja väreistä ja muistoista, Sari kertoi. Näitä ihania lapsuudenkesämuistoja mökillä Kainuussa luonnonkeskellä itsellänikin riittää. Tuo kuosi tuo mieleen retket kangasmetsässä äidin kanssa mustikassa pikkutyttönä.

Nyt laitamme käyntiin siis arvonnan yhdestä setistä, joka käsittää leikkuulaudan ja pyyhkeen. Arvontaan osallistut kommentoimalla alle, miltä sinusta True Colours Designin verkkokaupan valikoima näyttää ja löytyykö omia suosikkeja. Arvonta alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä 24.10. illalla klo 18.

EDIT Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli ilahduttavan paljon! Arvonta on nyt päättynyt, sen voitti kommentti nro 3 eli Maisa, laitamme sinulle postia tulemaan :)

 

Kommentit (51)

Leena h

Harmaat virna-tuotteet olivat kyllä iloa silmälle kun kävin vilkaisemassa mallistoa. Pidän leikkuulaudan yhdestä pyöristetystä kulmasta.

Maisa

Niin ihania tuotteita. Tuo valko-harmaa kuosi on upea! Tykkään kovasti!

Mukaan arvontaan!

Airiina

Minustakin Virna on kaunis, itsekin pikkutyttönä äidin kanssa marjastin ja aloin muistella mustikkareissuja.

Henna28

Kyllä kolahti ja kovaa nämä tuotteet, tarjotinpöytä Virna on pakko saada, tulen arvontaan mukaan.

Elise H.

Tuo valko-harmaa Virna -mallisto on ihana! Ja pidän kovasti leikkulaudan muodosta :)

Mukana arvonnassa ilman muuta! :)

Peppi

Tuo valko-harmaa Virna mallisto iski minuun hyvin, kivat sivut ja ei ole turhaa tavaraa ollenkaan. Voisin tilata vaikka äidille lahjaksi jotain.

Riiti

Hienoja tuotteita, etenkin tuo harmaa Virna. Lisää kuoseja kaipaisin, mutta varmasti tulee tulevaisuudessa. Suosikkini on Virna tarjotinpöytä. 

Hipsuvarvas

Pidän rauhallisesta värimaailmasta ja siitä että tuotteet ovat tavallaan ajattomia, mutta niissä on kuitenkin "jujua"' :)

Mallukka

Tykkään mustavalkoisesta värimaailmasta, mutta harmaakin on nimensä mukaisesti "harmooninen". Hillittyä, jotain vanhaa ja modernia samassa kuosissa.

Tepatsu

Kauniita tuotteita! Erityinen plussapiste kauniista kuvista ja hyvistä mobiilisivuista!

Vierailija

Ihania harmaa-valkoisia tuotteita. Kovin oli vielä vähän selailtavaa, mutta eiköhän tuotteiden määrä ajan myötä kasva :) omia suosikkeja oli tarjoilupöytä, leikkuulauta ja tiskirätti (:

ElluO

Kivoja tuotteita. Virka -kuosi on kaunis, mutta minun silmääni miellytti enemmän tivoli. Leikkuulaudat olivat suosikkejani.

Piitu

Tuo virna on kyllä kaunis. Myös tivoli oli kiva vaikka ehkä liian vahvan värinen minun makuuni.

Vierailija

harmaa-valkoinen yhdistemä on mielestäni kaunis. tuotteet ovat silmiä hiveleviä ja tyylikkäitä.

Vierailija

Vihreään Virnaa ihailin jo Habitaren yhteydessä Helsingissä. Tuo vihreä on minun silmääni passeli väri!

Kauniita, kivan pelkistettyjä ja siksi selkeitä ovat!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat