Kaupallinen yhteistyö True Colours Designin kanssa

Teen pääasiassa yksin töitä kotona, nökötän itsekseni tietokoneella ja siksi onkin aina mukava päästä välillä ulkomaailmaan erilaisten tapahtumien merkeissä. Olimme 1kertaa2-malliston kanssa Habitaressa pikkutavaroiden myyntialueella ja viereisellä osastolla päivysti ihan uusi tuttavuus, True Colours DesignSari on pitkän linjan kuosi- ja tekstiilisuunnittelija, kuvittaja ja muotoilija, ammattilainen siinä mitä tekee. Hänellä on oma merkki True Colours Design, joka käsittää leikkuulautoja, keittiöpyyhkeitä, pannunalusia ja magneettikalentereita. 

NYT aukeaa myös verkkokauppa, jonka avaamisen kunniaksi päätimme järjestää blogissani arvonnan kahdesta tuotteesta. Sain messuilta mukaani omaa suosikkikuosiani olevat Virna-keittiöpyyhkeen ja Virna-leikkuulaudan. Musta-valko-harmaa setti menee todella hyvin meidän mustaan keittiöön, mutta hillittynä kuosina tämän värinen Virna-sarja tuo iloa ja kauneutta arkeen minkä tahansa värisessä keittiössä.

Virna on herkkä ja runollinen kuosi, joka on saanut innoituksensa lapsuuden kesistä ja väreistä ja muistoista, Sari kertoi. Näitä ihania lapsuudenkesämuistoja mökillä Kainuussa luonnonkeskellä itsellänikin riittää. Tuo kuosi tuo mieleen retket kangasmetsässä äidin kanssa mustikassa pikkutyttönä.

Nyt laitamme käyntiin siis arvonnan yhdestä setistä, joka käsittää leikkuulaudan ja pyyhkeen. Arvontaan osallistut kommentoimalla alle, miltä sinusta True Colours Designin verkkokaupan valikoima näyttää ja löytyykö omia suosikkeja. Arvonta alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä 24.10. illalla klo 18.

EDIT Kiitos kaikille osallistujille, teitä oli ilahduttavan paljon! Arvonta on nyt päättynyt, sen voitti kommentti nro 3 eli Maisa, laitamme sinulle postia tulemaan :)

 

Kommentit (51)

Leena h
52/51 | 

Harmaat virna-tuotteet olivat kyllä iloa silmälle kun kävin vilkaisemassa mallistoa. Pidän leikkuulaudan yhdestä pyöristetystä kulmasta.

Maisa
54/51 | 

Niin ihania tuotteita. Tuo valko-harmaa kuosi on upea! Tykkään kovasti!

Mukaan arvontaan!

Airiina
56/51 | 

Minustakin Virna on kaunis, itsekin pikkutyttönä äidin kanssa marjastin ja aloin muistella mustikkareissuja.

Henna28
58/51 | 

Kyllä kolahti ja kovaa nämä tuotteet, tarjotinpöytä Virna on pakko saada, tulen arvontaan mukaan.

Elise H.
59/51 | 

Tuo valko-harmaa Virna -mallisto on ihana! Ja pidän kovasti leikkulaudan muodosta :)

Mukana arvonnassa ilman muuta! :)

Peppi
60/51 | 

Tuo valko-harmaa Virna mallisto iski minuun hyvin, kivat sivut ja ei ole turhaa tavaraa ollenkaan. Voisin tilata vaikka äidille lahjaksi jotain.

Riiti
61/51 | 

Hienoja tuotteita, etenkin tuo harmaa Virna. Lisää kuoseja kaipaisin, mutta varmasti tulee tulevaisuudessa. Suosikkini on Virna tarjotinpöytä. 

Hipsuvarvas
70/51 | 

Pidän rauhallisesta värimaailmasta ja siitä että tuotteet ovat tavallaan ajattomia, mutta niissä on kuitenkin "jujua"' :)

Mallukka
73/51 | 

Tykkään mustavalkoisesta värimaailmasta, mutta harmaakin on nimensä mukaisesti "harmooninen". Hillittyä, jotain vanhaa ja modernia samassa kuosissa.

Tepatsu
77/51 | 

Kauniita tuotteita! Erityinen plussapiste kauniista kuvista ja hyvistä mobiilisivuista!

Vierailija
80/51 | 

Ihania harmaa-valkoisia tuotteita. Kovin oli vielä vähän selailtavaa, mutta eiköhän tuotteiden määrä ajan myötä kasva :) omia suosikkeja oli tarjoilupöytä, leikkuulauta ja tiskirätti (:

ElluO
89/51 | 

Kivoja tuotteita. Virka -kuosi on kaunis, mutta minun silmääni miellytti enemmän tivoli. Leikkuulaudat olivat suosikkejani.

Piitu
93/51 | 

Tuo virna on kyllä kaunis. Myös tivoli oli kiva vaikka ehkä liian vahvan värinen minun makuuni.

Lumikki
99/51 | 

Tuotteet näyttää kivalle, voisin hyvin nähdä näitä omassa keittiössäni :)

Vierailija
101/51 | 

harmaa-valkoinen yhdistemä on mielestäni kaunis. tuotteet ovat silmiä hiveleviä ja tyylikkäitä.

Vierailija
102/51 | 

Vihreään Virnaa ihailin jo Habitaren yhteydessä Helsingissä. Tuo vihreä on minun silmääni passeli väri!

Kauniita, kivan pelkistettyjä ja siksi selkeitä ovat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla