Odottelemme edelleen vaatekaappeja. Sitten kun sai päätöksen ja tilauksen tehtyä, ei jaksaisi yhtään odottaa. Valmistajan houkuttelevan kuuloinen 10 arkipäivän toimitusaika oli ja meni. Asennus on sovittu nyt ensi viikon keskiviikolle.

Eteiseen eli "tuulikaappiin" tilasimme harmaan liukuovikaapiston tuohon 120 cm leveään tilaan. Kaapista jätettiin takaseinä pois, kun siellä on jakotukki, jonne on päästävä. Kysyin harmaan värikoodin kaappien valmistajalta ja takaseinä ja jakotukin kotelo maalattiin tässä odotellessa mahdollisimman samansävyiseksi harmaaksi, aika nopsaan ja krovilla tyylillä kun jää kuitenkin piiloon, odottamaan kaapistoa.

Neljän hengen perheen ulkovaatesäilytystä hoitaa sillä välin Covon Oksa-naulakko ja sanomattakin on selvää, ettei meillä näytä arkisin tältä. Naulakko pursuaa takeista ja huppareista ja lattiaa peittää kenkä- ja kassimeri....

Kommentit (4)

5/4 | 

Eteinen on kyllä lapsiperheessä kriittinen tila, joka ei taida pysyä järjestyksessä edes silloin, kun tavarat saisi komeroon ;)

Anonyymi
7/4 | 

Saako kysyä, että mistä tilasitte kaapit? Meillä sama hankinta edessä. Siksi kiinnostaa. Odotan myös kun saat kuvia kunhan saapuvat. Ihanaa kesää!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla