Odottelemme edelleen vaatekaappeja. Sitten kun sai päätöksen ja tilauksen tehtyä, ei jaksaisi yhtään odottaa. Valmistajan houkuttelevan kuuloinen 10 arkipäivän toimitusaika oli ja meni. Asennus on sovittu nyt ensi viikon keskiviikolle.

Eteiseen eli "tuulikaappiin" tilasimme harmaan liukuovikaapiston tuohon 120 cm leveään tilaan. Kaapista jätettiin takaseinä pois, kun siellä on jakotukki, jonne on päästävä. Kysyin harmaan värikoodin kaappien valmistajalta ja takaseinä ja jakotukin kotelo maalattiin tässä odotellessa mahdollisimman samansävyiseksi harmaaksi, aika nopsaan ja krovilla tyylillä kun jää kuitenkin piiloon, odottamaan kaapistoa.

Neljän hengen perheen ulkovaatesäilytystä hoitaa sillä välin Covon Oksa-naulakko ja sanomattakin on selvää, ettei meillä näytä arkisin tältä. Naulakko pursuaa takeista ja huppareista ja lattiaa peittää kenkä- ja kassimeri....

Kommentit (4)

Eteinen on kyllä lapsiperheessä kriittinen tila, joka ei taida pysyä järjestyksessä edes silloin, kun tavarat saisi komeroon ;)

Anonyymi

Saako kysyä, että mistä tilasitte kaapit? Meillä sama hankinta edessä. Siksi kiinnostaa. Odotan myös kun saat kuvia kunhan saapuvat. Ihanaa kesää!!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat