Kirjoitukset avainsanalla moderni puutalo

 

Olen periaatteessa positiivisen elämänasenteen omaava henkilö, mutta aina ei jaksa! Nyt pännii oikeasti nämä Helsingin vaihtelevat säät, jotka seilaavat pakkasesta lumikaaokseen ja mustanpuhuvasta synkkyydestä harmaaseen vesisateeseen! Tänäänkin on todella harmaa päivä ja aamusta oli ulkona todella liukas kävellä, olisko ollut sitä mustaa jäätä sitten.

Olen pohjoisen tyttöjä ja nautin eniten lumesta ja pienellä pakkasella varustetusta talvesta, niinkuin varmaan suurin osa suomalaisista. Meillä vielä kun ikkunoista paistaa pihatöiden jäljiltä musta multa, en tykkää yhtään. Onneksi tuli kuvattua ulkona omaa taloa, pihaa, lumessa leikkiviä lapsia ja yksi kuva muuten vain läheisen mäen päältä, näitä päiviä nyt sitten muistellessa :)

 

Kommentit (3)

Lyde
1/3 | 

Ihanat kuvat! Minäkin kaipaan lunta, onneksi sitä ehti tosiaan olla edes hetken. Kamala ajatus jos talven ainoat lumet olikin siinä, onhan sitä pakko tulla vielä uudestaan..! Pitäisikin tulla tosiaan käväisemään siellä huudeilla, seurasin suurella mielenkiinnolla siellä asuessa tuon ekan kuvan talon valmistumista. Olisi kiva nähdä se valmiina, niinkuin toki muukin alue :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram