Pitkä pitkä joululoma alkaa kohta olla päätöksessään, koulu alkaa huomenna ja päiväkotilainenkin pääsee kavereittensa kanssa leikkimään maanantaina. Tällä viikolla olen tehnyt töitä kotona lasten kanssa, onneksi suurin osa töistä hoituu nykyään kannettavalla ruokapöydän äärestä.

Loppuvuodesta kuvattiin vasta ilmestyneeseen Asun-lehteen puhdasta ja uutta alkua. Tässä osa on kuvia, jotka ei päätyneetkään lehteen, sen verran tehokkaita olimme silloin ja kuvia tuli paljon. Blogin lukijat tunnistanevat kuvauspaikat. Onko meidän veskistä otettu vielä yhtään noin kaunista kuvaa, minkä rakas työparini Pauliina Salonen on ottanut, no ei!

Tammikuuhun kuuluu valkoinen väri, kuulaus, raikkaus, puhtaus, puhdistautuminen. Jokaiselle ne tarkoittavat eri asioita. Itselleni se on nyt aika, jolloin on hyvä ottaa vähän happea, suunnitella ja tunnustella tulevaa. Uusi vuosi on aina uusi alku, valkoinen ja tyhjä, kuten freelancerin kalenteri alkuvuodesta :D Samoilla tutuilla linjoilla jatketaan kuin aiemminkin, mutta nyt on mahdollisuus myös johonkin aivan uuteen.

Kommentit (6)

Mirella - Savo Living
7/6 | 

Aivan mahtavaa työtä olet Piia tehnyt.
Oikein ihanaa jo alkanutta vuotta ja toivotaan paljon upeita työprojekteja. =D

livialle.blogspot.fi
11/6 | 

Aivan ihana kylppäri! ja blogisi myös (uusi löydös) Mistä olet hankkinut postauksen palasaippuat?

livialle.blogspot.fi
12/6 | 

Taisinkin löytää vastauksen palasaippuoihin uusimmasta postauksestasi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla