Siinä se on taas viikko mennyt. Tänään olen äänetön.

Maanantaina kävin työmaalla katsomassa suunnitteluprojektin etenemistä ja huomasin matkalla, että olin lähtenyt aivan liian kevyissä vaatteissa liikenteeseen. Nythän meillä on Helsingissäkin lunta ja välillä aika kylmäkin. Paleli koko matkan mennessä ja tullessa ja flunssahan siitä tuli.

Nyt on kuitenkin ihan ennätysmäisen paljon töitä päällä ja en kyllä ole voinut pitää yhtään sairaslomaa. On suunnittelutöitä, tapaamisia, uuden oppimista, Sisustustoimittajien Seminaariristeilyä ja tapahtumajärjestestelyjä. 

Kaktus kurkussa ei ole lähtenyt minnekään ja tänään lähti lopulta äänikin. Ihanan hiljainen viikonloppu siis tiedossa!

 

Kommentit (2)

Liia
3/2 | 

Hei, ihana koti! ❤ Teillä on olohuoneessa ylhäällä leveä ja matala ikkuna. Minkä kokoinen ikkuna on karmeineen? Olemme suunnittelemassa uutta kotia ja tuo ikkunatyyppi harkinnassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla