KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Nyt kun tässä kesällä mun töissä kuvataan vähän kaikenlaista, pidän silmät ja korvat kaiken aikaa auki kaikille ihanille pikkutavaroille, mitä voisi käyttää kuvausrekvisiittana. Olinkin oikein ilahtunut, kun eteeni tupsahti kiva verkkokauppa ja ajattelin tulla vinkkaamaan siitä teillekin. Se on Living 24/7, sisustusverkkokauppa skandinaaviseen makuun, sitä todellakin!

Olen itse selkeästi modernin tyylin sisustaja, mutta en pelkästään suoraviivaisella tai tiukalla tavalla. Tykkään yhdistellä vähän koruveja puisia juttuja, keramiikkaa ja römppäisiä tekstiilejä moderneihin yksinkertaisiin tuotteisiin. 

Sisustusverkkokaupat ovat aina myöskin omistajiensa näköisiä kokonaisuuksia, joten tästä verkkokaupasta ja sen omistajasta kaimastani Piasta löysin selvästikin hengenheimolaisen. Teemme vähän kuvausyhteistyötä ja ehkä myös vähän 1x2-mallistoyhteistyötä jatkossa, niin halusin tavata Pian ja otin erän tuotteita meille kotiin, josta ne sitten jatkavat kanssani matkaa kohti uusia seikkailuja. Toimitus oli nopea ja sujuva!

Valikoima perustuu tanskalaisiin rentoihin ja kivannäköisiin sisustusmerkkeihin, uusimpana vasta Suomeen rantautunut Muubs, jonka vääränvänkyröihin puulusikoihin rakastuin samantein. Niiden pariksi minusta on kiva yhdistää jotain simppeliä, kuten Nurin yksinkertaisen kauniit metalliset aluset / tarjottimet. Koska olen saunahullu, arvostan kauniita Merakin saippuapulloja. Koska tuoksuallergiani takia vasta opettelen tuoksukynttilöiden polttoa, valitsin valikoimista valkoisen Skandinaviskin Dagin, joka on kaunis tyhjänäkin.

Käykäähän tekin kurkistamassa verkkokaupan valikoima! Sieltä löytyy paljon ihania pieniä sisustustuotteita, joita on helppo yhdistää melkein mihin vain. Tykkään.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla