Mikko Toppalan sisustama kaunis Lauran koti on nyt uusimmassa Glorian Kodissa! Tässä muutama kuva kodista, myös pari, joita ei ollut itse jutussa. 

Itselleni vierailu tässä kodissa oli erityisen merkityksellinen. Ystäväperheeni on nimittäin rakennuttanut tämän arkkitehti Seppo Mäntylän suunnitteleman talon. Lauran perhe on nyt talon kolmannet asukkaat. Alkuperäistä on jäljellä keittiö, kylpyhuoneet ja nuo kauniisti valoa siivilöivät valkoiset verhot, jotka kulkevat hienosti ympäri avaran oleskelutilan. Pintoja on uusittu muualla. Lauran perhe rakennutti myös tämän mielenkiintoisen saunan, joka on Puuartistin tekemä.

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (2)

Pirpu
3/2 | 

Onpa kaunista..! Verhot luo tunnelmaa. Satutko tietään, mikä/mistä tuo vessan hiekanvärinen laatta on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla