Mukavia asioita tapahtuu ja on:

- Allekirjoittanut on saanut kutsun bloggaajien tapahtumaan Tampereelle. Retromoderni ja Sula mahdollisuus -bloggaajat on siellä järjestelleet lauantaille meille bloggaajille ohjelmaa, ja sunnuntaina on tarkoitus yhdessä kirppistellä. Ensimmäiset 50 kirppikselle tulijaa saa mukaansa goodiebagin, jossa on pikku yllätys meidän 1kertaa2-malliston merkeissä. Kaikki tamprerelaiset lukijat siis tervetuloa sunnuntaina hienoon Työväenmuseon Werstaaseen! Näin sitä yksinäisyyttä pidetään taas loitolla.

- Kuvissa oleva tyyny on myös oman mallistoni kokeilu, fiilistelytestissä kotona, luonnonvalkoinen väritys meidän mustavalkoisesta Seitti-tyynystä. Huomaatteko värieron ja vähän pehmeämmän vaikutelman? Tyyny on saanut innoituksensa marokkolaismattojen seittimäisestä kuviosta, josta teimme esikoiseni kanssa omia lyijykynäpiirros-muunnelmia pari vuotta sitten. Tyynyn ruudut hyppivät vähän sinne tänne epätäsmällisesti. Tämä yhteinen piirtelyhetki on nyt tallennettu oman malliston villavaan suosikkikuosiin.

- Huomaatteko, miten hyvin tyynyn kuosi sopii yhteen loppukesästä hankkimani Mumsin Koko iäksi -maton kanssa? Vaikka koetan vähentää kotona kuoseja, tämä yhteensopivuus saa päivittäin hymyn huulille.

Ihania asioita on. 

 

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla