Mukavia asioita tapahtuu ja on:

- Allekirjoittanut on saanut kutsun bloggaajien tapahtumaan Tampereelle. Retromoderni ja Sula mahdollisuus -bloggaajat on siellä järjestelleet lauantaille meille bloggaajille ohjelmaa, ja sunnuntaina on tarkoitus yhdessä kirppistellä. Ensimmäiset 50 kirppikselle tulijaa saa mukaansa goodiebagin, jossa on pikku yllätys meidän 1kertaa2-malliston merkeissä. Kaikki tamprerelaiset lukijat siis tervetuloa sunnuntaina hienoon Työväenmuseon Werstaaseen! Näin sitä yksinäisyyttä pidetään taas loitolla.

- Kuvissa oleva tyyny on myös oman mallistoni kokeilu, fiilistelytestissä kotona, luonnonvalkoinen väritys meidän mustavalkoisesta Seitti-tyynystä. Huomaatteko värieron ja vähän pehmeämmän vaikutelman? Tyyny on saanut innoituksensa marokkolaismattojen seittimäisestä kuviosta, josta teimme esikoiseni kanssa omia lyijykynäpiirros-muunnelmia pari vuotta sitten. Tyynyn ruudut hyppivät vähän sinne tänne epätäsmällisesti. Tämä yhteinen piirtelyhetki on nyt tallennettu oman malliston villavaan suosikkikuosiin.

- Huomaatteko, miten hyvin tyynyn kuosi sopii yhteen loppukesästä hankkimani Mumsin Koko iäksi -maton kanssa? Vaikka koetan vähentää kotona kuoseja, tämä yhteensopivuus saa päivittäin hymyn huulille.

Ihania asioita on. 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat