Tein uusimpaan Asun-lehteen jutun, jossa leikittelimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa graafisilla musta-valko-harmailla sisustusmateriaaleilla lehden teeman eli Bauhausin henkeen.

Jutussa muutamia omia viimeaikaisempia suosikkejani eli

Marimekon Carina Seth Andersonin suunnittelema Mint-pyyhe ja Okko-tarjotin.

Terese Sennerholtin Ecolle suunnittelemat tapettikuosit.

Pukkilan Natura-sarjan kuusikulmaiset laatat, jotka olivat minulla kotona jo valmiiksi erästä aivan mahtavaa suunnitteluprojektia varten, josta saan myöhemmin kertoa lisää.

Juttu on kuvattu missäpä muuallakaan kuin Pienen talon Helsingissä alakerrassa. Onneksi tuli valittua betonilattia ja onneksi oli tyhjempää, silloin kun juttua kuvattiin kuukausia sitten :) Kotini on työtilani.

 

Kommentit (3)

Lyde

Kiva nähdä mitä teit niistä kuusikulmaisista laatoista, meillä kun niitä jäi yli aika reilusti raksan jäljiltä ja olen koettanut keksiä niille jotain uusiokäyttöä :-)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat