Tein uusimpaan Asun-lehteen jutun, jossa leikittelimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa graafisilla musta-valko-harmailla sisustusmateriaaleilla lehden teeman eli Bauhausin henkeen.

Jutussa muutamia omia viimeaikaisempia suosikkejani eli

Marimekon Carina Seth Andersonin suunnittelema Mint-pyyhe ja Okko-tarjotin.

Terese Sennerholtin Ecolle suunnittelemat tapettikuosit.

Pukkilan Natura-sarjan kuusikulmaiset laatat, jotka olivat minulla kotona jo valmiiksi erästä aivan mahtavaa suunnitteluprojektia varten, josta saan myöhemmin kertoa lisää.

Juttu on kuvattu missäpä muuallakaan kuin Pienen talon Helsingissä alakerrassa. Onneksi tuli valittua betonilattia ja onneksi oli tyhjempää, silloin kun juttua kuvattiin kuukausia sitten :) Kotini on työtilani.

 

Kommentit (3)

Lyde
4/3 | 

Kiva nähdä mitä teit niistä kuusikulmaisista laatoista, meillä kun niitä jäi yli aika reilusti raksan jäljiltä ja olen koettanut keksiä niille jotain uusiokäyttöä :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla