Uusi kirjani Aina Oikein - sisusta ja neulo on tullut painosta kotiin! Kirjalähetys tuli tiistaina Suomeen, torstaina juhlittiin julkkarit ja loppuviikosta saapui muutama laatikollinen kirjoja jo kotiinkin asti.

Olen juuri ja juuri toipunut julkkarihulinoista. Niin ihania tapaamisia ystävien, kollegoitten ja monien bloggarituttujen kanssa <3. Jokaiselle, joka tuli paikalle, terveiset ja kiitokset myös tätä kautta, olette ihania!

Viikonlopun aikana on ollut aikaa bongailla ihania postauksia kirjasta, linkitän muutaman tähän. 

Kotilon Johannan ja Modernin puutalon Mervin postaukset ilahduttivat. Se on hieno juttu, jos kirjan kuvat ovat herätelleet neuloinnostusta heissäkin, joilla ei ole niin parhaat muistot kouluaikojen käsityötunneilta. Se on kirjaa tehdessä ollut haaveenikin.

Lue kirjasta myös Giseldan blogista Coffee Table Diary ja Lauran Sateenkaaria ja Serpentiiniä-blogista :)

EDIT: Ja sitten vielä Ruusu Hannalta, tästä olen iloinen!

Kirjalla on myös omat fb-sivut, jos haluat tulla seuraamaan juttuja siellä, tervetuloa!

Kirjaa on nyt toimitettu kauppoihin, mm. Suomalaiseen ja Akateemiseen sekä Adlibrikseen.

Jospa muutamilla teistä olisi aikaa vaikkapa joulunpyhinä kaivaa puikot esille ja tarttua lankakerään, katsoa kirjasta helppo peitto-ohje ja alkaa nauttia neulomisesta, se on niin rentouttavaa... Suosittelen!

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat