Huomisen loppiaisen yksi ohjelmanumero on selvä: pakko saada kuvattua valoisan aikaan meidän musta talo ulkoapäin tänne blogiin valkoisen lumen keskellä <3 !

Olen tosiaan pohjoisesta eli Kajaanista kotoisin ja olen lapsuudesta asti tottunut siihen, että talvella on lunta. En sano, että tykkäisin yhtään tästä kylmästä, mutta lunta pitää olla. Koko alkutalven olen odottanut sitä, enkä vähiten myöskään siksi, että lumi siistisi meidän tekemättömät pihatyöt.

Jokainen on varmasti samaa mieltä lumen ja valon tuomasta vaikutuksesta mielialaan.

Muutama kuurainen kuva löytyi koneelta, jotka on kuvattu ensimmäisten viileiden aikaan, nämä näyttää selvästi syksyisemmälle ja paljaammalle kuin tämänhetkinen maisema.

Yksi parhaita asioita tähän taloon muutossa on ollut se, että lapset ulkoilevat jatkuvasti keskenään, myös isommalla porukalla uusien naapureiden kanssa perinteisten pihaleikkien tyyliin, ihan uutta meille. Nyt lumen tultua onkin taas paljon uutta tekemistä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat