Huomisen loppiaisen yksi ohjelmanumero on selvä: pakko saada kuvattua valoisan aikaan meidän musta talo ulkoapäin tänne blogiin valkoisen lumen keskellä <3 !

Olen tosiaan pohjoisesta eli Kajaanista kotoisin ja olen lapsuudesta asti tottunut siihen, että talvella on lunta. En sano, että tykkäisin yhtään tästä kylmästä, mutta lunta pitää olla. Koko alkutalven olen odottanut sitä, enkä vähiten myöskään siksi, että lumi siistisi meidän tekemättömät pihatyöt.

Jokainen on varmasti samaa mieltä lumen ja valon tuomasta vaikutuksesta mielialaan.

Muutama kuurainen kuva löytyi koneelta, jotka on kuvattu ensimmäisten viileiden aikaan, nämä näyttää selvästi syksyisemmälle ja paljaammalle kuin tämänhetkinen maisema.

Yksi parhaita asioita tähän taloon muutossa on ollut se, että lapset ulkoilevat jatkuvasti keskenään, myös isommalla porukalla uusien naapureiden kanssa perinteisten pihaleikkien tyyliin, ihan uutta meille. Nyt lumen tultua onkin taas paljon uutta tekemistä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla