Kirjoitukset avainsanalla avainlippu

 

Onnellisia perheenlisäys-uutisia 1kertaa2-mallistoomme, joka täyttää tänä keväänä 4 vuotta!

Mallisto täydentyy jatkossa vaaleammilla tuotteilla ja siitä ajatuksesta ensimmäisenä uunista ulos tulee uusi väritys, uusi koko ja uusi kuosi keittiösarjaamme - vaaleanharmaa Retki-leikkuulauta/tarjoilualusta. Tämä koko käy tosiaan tarjoilualustana niin juustoille ja hillolle kuin vaikkapa sushillekin. Toimitamme jälleenmyyjillemme varaston täydennystä parhaamme mukaan, mutta tuotteita voi aina tilata myös meiltä suoraan.

Yritämme kevään aikana keksiä jotain kivaa häppeninkiä myös 1x2:n tiimoilta, joten muistakaa seurata meidän malliston fb-sivua ja ig-tiliä, ilmoittelemme näissä kanavissa kaikista uusista jutuista!

 

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Keneltä jäi syyskuisessa Habitaressa näkemättä KOTI, tässä se nyt on, yhdessä postauksessa kaikki ne tilat, mitä saimme yhdessä illassa messujen sulkeuduttua Pauliina Salosen kanssa kuvattua ;)

KOTI oli - ja on toivottavasti jatkossakin - Suomalaisen Työn liiton suurhanke, iso messuosasto Habitaressa 2016, jonka arkkitehtuurin, sisustuksen ja esillepanon suunnittelin. Lähes 400 neliöinen ja noin 60 kumppanin osasto oli tammikuussa startannut monen kuukauden projekti, jonka aikana ehti tapahtua kaikenlaista elämistä, kuolemista, naurua, itkua, suunnittelua, säätämistä, kumppanitapaamisia, valmistajavierailuja sekä lopussa paljon puheluita puhelin tulikuumana! Näin vain saatiin osasto ajoissa valmiiksi. 

Kirjasin ja linkitin kuviin valmistajatietoja, mutta mikäli joku asia kiinnostaa, annan mielelläni lisätietoja.

Kiitos, että sain olla mukana - ja toivottavasti pääsemme jatkossakin tekemään kotimaisten valmistajien kanssa jotain näin huikeaa yhdessä!

Spa-osasto oli valkoinen ja tämän osuuden suunnittelu oli yksi omista suosikeistani. Kaikki laatat oli Pukkilasta ja tässä projektissa käytimme vain niitä laattoja, joilla on Avainlippu- ja Design from Finland-tunnus. Yksivärisiä laattoja käytin eri ladontamalleilla vaihtelevasti, että ilmeestä tuli mielenkiintoinen. Huomasiko kukaan kävijä, että Paola Suhosen suunnitteleman uuden Sankan suihkuseinän ja Oraksen suihkujen takana oleva vaalea seinä oli koottu noin 20 erilaisesta valkoisesta laatasta?

Kylpyhuoneen kalusteet toimitti Temal, ammeen ja wc-istuimen Ido ja pyyhekuivaimet Rej Design. Spa-alueen upotettu valaistus on Hella Lightingin.

Yhden wc-tilan suunnittelin kokomustaksi, tässä käytin vain mustia laattoja, sekä mattapintaisena että kiiltävänä. Seinät on laatoitettu Pukkilan omalla Helsinki-ladonnalla ja lattia kalanruotoladonnalla. Kiitos Pukkilan huippulaatoittajat, jotka toteutitte tämän suunnitelman ihan järjesttömässä aikataulussa!

Wc-istuin Ido, uudennäköinen Modulo-allas- ja peilikokonaisuus Temal, pyyhekuivain Rej Design.

Saunasta teimme mustan. Lauteet Erikoispuu Parkkisen ja kiuas Veto-kiukaan, saunakiulusetti Pinetta.

Hillityn harmaa kodinhoitohuone Temal, valaisin Innolux, pyyhkeet Familon, pesuaineet Ole Hyvä, emalimukit Muurla.

Uudestaan tuloaan tekevän, mutta nyt ajankohtaisesti vaaleaksi kuullotetun pyökin värisen keittiön aamiaiskaapilla toteutti Topi-Keittiöt. Valaisimet Innolux, astiat Muurla.

Sinisen makuuhuoneen tapetti on uusi väritys Pihlgren & Ritolan Paratiisista, vuodekokonaisuus Familonin, upea yönsininen parkettilattia Timberwisen. 

Olohuoneen yhdellä seinällä nähtiin väriäkin: Lundian hyllykkö komeilee Uulan maalilla maalattua seinää vasten, Shapesin sohva verhoiltiin vihreällä sametilla.

Olohuoneen sohvat Shapes, vaaleaksi kuullotettu tammiparketti kalanruotoladonnalla Timberwise, tekstiilit on Saanan ja Ollin suunnittelemat. He ovat Design from Finland-merkin kummisuunnittelijoita tänä vuonna.

Walk-in-vaatehuone Mirror Linelta ja työpiste Muunton. Työtuoli (samoin kuin keittiön baarijakkara) myKolme.

Osaston karkkina vaaleanpunainen lastenhuone, jonka lattia Timberwise, seinämaali Uula, kalusteet Gymi, vuodetekstiilit Kuovi, valaisimet Andbros. Julkisivun rimoitus Lunawoodilta.

 

Kommentit (6)

S
3/6 | 

Hei ei liity tähän postaukseen, mutta mistä teidän makuuhuoneen valkoiset läpikuultavat verhot on? Haluaisin kanssa sellaiset. Kiitos.

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram