Kiitos ja anteeksi etukäteen tämä sisäsiittoinen hehkutus ja omien tuotteiden mainostaminen, mutta onhan se nyt koomista, että ihana bloggaajakollega ehtii näyttää uutta kirjaa ennen kirjailijaa itseään :D

Syksyn todella tiukan työrupeaman jälkeen takki tyhjeni niin vauhdilla, että on pitänyt ihan kerätä voimien rippeitä jokaiseen päivään. Perheessämme on ollut myös surua, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.

Mutta siis, mun ja Pauliina Salosen "kotikirja", eli kesällä mieheni Jarin kanssa taittamamme Cozy Homes from Finland on nyt valmis! Saimme sen painosta juuri Habitareen ja nyt se on jo toivottavasti kirjakaupoissa ja nettikaupoissa teidän jokaisen sisustusfanin saatavilla.

Kirjaan on koottu meidän Pauliinan kanssa noin kolmen viime vuoden aikana kuvaamia koteja. Valitsimme sellaisia, jotka ovat erilaisia keskenään, jokainen omanlaisensa upea erilainen koti. Kuvauksissa olen stailannut koteja pääasiassa asukkaiden omia tavaroita mielestäni parempaan järjestykseen siirtelemällä, myös kuvakulma vaikuttaa tavaroiden paikkoihin. Olenkin saanut kotikuvauksissa kuvaajilta kiitosta siitä, että olen ahkera siistimään ja siirtelemään kuvauksissa tavaroita, usein asukkaatkin ovat ihan ihmeissään kuvausten jälkeen, miltä koti näyttää :)

No mutta, kirja ei ole minun taidonnäytteeni, raikkaalta taitoltaan se on mieheni kädenjäkeä, tasokkailta kuviltaan Pauliinan työtä ja pääasiassa ihanien asukkaiden ansiota, jotka ovat päästäneet meidät kuvaamaan kotejaan. Ja yllätys - olen aloittanut yhteistyön ihan blogimaailman kautta tutuksi tulleen Ex-minimalist Riikan kanssa. Riikka on kääntänyt tämän kirjan englanniksi ja on myös meidän 1kertaa2-malliston agentti Keski - Euroopassa, voiko mahtavampaa yhteistyötä olla!

 

 

Kommentit (8)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
12/8 | 

Kiitos Riikka! Minusta kirja muuttui enemmän sun kirjaksi, kun se päätetiin tehdä kokonaan englanniksi :) Joten ilman muuta sinut mainitaan aina kirjan yhtedessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla