Kiitos ja anteeksi etukäteen tämä sisäsiittoinen hehkutus ja omien tuotteiden mainostaminen, mutta onhan se nyt koomista, että ihana bloggaajakollega ehtii näyttää uutta kirjaa ennen kirjailijaa itseään :D

Syksyn todella tiukan työrupeaman jälkeen takki tyhjeni niin vauhdilla, että on pitänyt ihan kerätä voimien rippeitä jokaiseen päivään. Perheessämme on ollut myös surua, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.

Mutta siis, mun ja Pauliina Salosen "kotikirja", eli kesällä mieheni Jarin kanssa taittamamme Cozy Homes from Finland on nyt valmis! Saimme sen painosta juuri Habitareen ja nyt se on jo toivottavasti kirjakaupoissa ja nettikaupoissa teidän jokaisen sisustusfanin saatavilla.

Kirjaan on koottu meidän Pauliinan kanssa noin kolmen viime vuoden aikana kuvaamia koteja. Valitsimme sellaisia, jotka ovat erilaisia keskenään, jokainen omanlaisensa upea erilainen koti. Kuvauksissa olen stailannut koteja pääasiassa asukkaiden omia tavaroita mielestäni parempaan järjestykseen siirtelemällä, myös kuvakulma vaikuttaa tavaroiden paikkoihin. Olenkin saanut kotikuvauksissa kuvaajilta kiitosta siitä, että olen ahkera siistimään ja siirtelemään kuvauksissa tavaroita, usein asukkaatkin ovat ihan ihmeissään kuvausten jälkeen, miltä koti näyttää :)

No mutta, kirja ei ole minun taidonnäytteeni, raikkaalta taitoltaan se on mieheni kädenjäkeä, tasokkailta kuviltaan Pauliinan työtä ja pääasiassa ihanien asukkaiden ansiota, jotka ovat päästäneet meidät kuvaamaan kotejaan. Ja yllätys - olen aloittanut yhteistyön ihan blogimaailman kautta tutuksi tulleen Ex-minimalist Riikan kanssa. Riikka on kääntänyt tämän kirjan englanniksi ja on myös meidän 1kertaa2-malliston agentti Keski - Euroopassa, voiko mahtavampaa yhteistyötä olla!

 

 

Kommentit (8)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Kiitos Riikka! Minusta kirja muuttui enemmän sun kirjaksi, kun se päätetiin tehdä kokonaan englanniksi :) Joten ilman muuta sinut mainitaan aina kirjan yhtedessä.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat