Olen jotenkin pikkuhiljaa tykästynyt Saanan ja Ollin suunnittelemiin mattoihin. Hankin viime kesän asuntomessuilta meille kotiin tuon ison Koko Iäksi - villamaton, joka on suunniteltu Mums`ille. 

Habitaressa esiteltiin Saanan ja Ollin uusimmat mattosuunnitelmat, tällä kertaa Finartelle. Kierrätetystä ja värjäämättömästä puuvillasta käsinkudotut matot on tehty Intiassa. Kuvio on painettu mattoon, rennosti ja vähän epätasaisestikin, mikä tuo uniikkia tuntua joka mattoon.

Finarte toimitti minulle yställisesti suoraan mattoja eräisiin kuvauksiin ja otin tietysti tilaisuudesta vaarin sovittaa mattoja omallekin lattialle. 

Pidän tuosta Aitta-kuosista ja kahdella eri värillä omasta suosikkikuosista saisikin ison hauskan mattopinnan isompaankin tilaan.

Niin paljon kuin meidän betonilattiaa rakastankin, niin kyllä matot tuovat toivottua lämpöä ja pehmeyttä alakertaan.

Näissä matoissa viehättää se, että niissä kuviointi on rauhallinen ja tavallaan huomaamaton, olematta kuitenkaan tylsä. Kotosalla aina vaan pinnat ja struktuurit jaksavat viehättää enemmän voimakkaiden kuosien sijaan. Koko Iäksi - maton hyvä puoli on villan lämpöisyys, Aitta-maton taas keveys ja rentous.

Onko nämä matot tuttuja teille?

Näiden kuvien myötä hyvää Isänpäivää kaikille. Täällä Helsingissä sataa tänään, joten meidän perhe viettää päivän ihan kaikessa rauhassa kotosalla, kynttilät palaa ja ollaan vaan.

Kommentit (2)

Hanna/Pastellimaja
3/2 | 

Kauniilta näyttää matot teidän kodissa ja Aitta passaa hienosti Koko iäksi-maton kanssa. Huolisin helposti molemmat :)!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla