Olen jotenkin pikkuhiljaa tykästynyt Saanan ja Ollin suunnittelemiin mattoihin. Hankin viime kesän asuntomessuilta meille kotiin tuon ison Koko Iäksi - villamaton, joka on suunniteltu Mums`ille. 

Habitaressa esiteltiin Saanan ja Ollin uusimmat mattosuunnitelmat, tällä kertaa Finartelle. Kierrätetystä ja värjäämättömästä puuvillasta käsinkudotut matot on tehty Intiassa. Kuvio on painettu mattoon, rennosti ja vähän epätasaisestikin, mikä tuo uniikkia tuntua joka mattoon.

Finarte toimitti minulle yställisesti suoraan mattoja eräisiin kuvauksiin ja otin tietysti tilaisuudesta vaarin sovittaa mattoja omallekin lattialle. 

Pidän tuosta Aitta-kuosista ja kahdella eri värillä omasta suosikkikuosista saisikin ison hauskan mattopinnan isompaankin tilaan.

Niin paljon kuin meidän betonilattiaa rakastankin, niin kyllä matot tuovat toivottua lämpöä ja pehmeyttä alakertaan.

Näissä matoissa viehättää se, että niissä kuviointi on rauhallinen ja tavallaan huomaamaton, olematta kuitenkaan tylsä. Kotosalla aina vaan pinnat ja struktuurit jaksavat viehättää enemmän voimakkaiden kuosien sijaan. Koko Iäksi - maton hyvä puoli on villan lämpöisyys, Aitta-maton taas keveys ja rentous.

Onko nämä matot tuttuja teille?

Näiden kuvien myötä hyvää Isänpäivää kaikille. Täällä Helsingissä sataa tänään, joten meidän perhe viettää päivän ihan kaikessa rauhassa kotosalla, kynttilät palaa ja ollaan vaan.

Kommentit (2)

Hanna/Pastellimaja

Kauniilta näyttää matot teidän kodissa ja Aitta passaa hienosti Koko iäksi-maton kanssa. Huolisin helposti molemmat :)!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat