Koti on nyt rauhoittunut joulun viettoon, viimeinenkin perheen jäsen sai työviikkonsa päätökseen ja olemme kaikki lomalla.

Kuusen haimme tänä vuonna Pakilan Lionseilta, joiden kautta kuusesta menee tuotto hyvään tarkoitukseen. Koristeet on meillä aika perinteisiä, vuosien varrella kerätyjä ja saatuja ja yhtään palloa ei näyt äedelleenkään olevan valikoimissa. Tämä on meillä vasta toinen joulu tässä talossa, niin joulun tyyli hakee vielä vähän muotoaan.

Tänä jouluna meillä on tarkoitus vain olla ja levätä, pojat yrittävät ehkä olla riitelemättä ja me vanhemmat huutamatta lapsille, syödä hyvin, saunoa ja ladata akkuja. Hyvää Joulua kaikille !

t. Pienen talo väki :)

 

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla