Nyt on tässä talossa paha Sinnerlig-huuma käynnissä. Tiedättehän toki varmaan sen Ikean Sinnerlig-malliston, jota meille toimittajille vilautettiin jo helmikuussa Tukholman huonekalumessuilla ja pikkuhiljaa kaikille sisustajille siitä eteenpäin kotimaassa, kaikkea sitä alkaa himoitsemaankin, kun tietää sen olevan erikoismallistoa :)

Sinnerligin ongelma Suomessa on ollut, että mallistoa on tippunut myymälöihin pikkuhiljaa, sitä mukaa, kun sitä on muualta maailmasta saatu meille asti myyntiin. On siis pitänyt käydä kyttäilemässä, milloin kappaleita voisi olla saatavilla. Kaksi kertaa minäkin olen tavarataloon asti päässyt, molemmilla kerroilla oli muutakin asiaa.

Ekalla kerralla sain napattua pikkutavaa ihan kivasti mukaani yksiin kuvauksiin, myös korkkisen jakkaran ja katsoin vain, että onpa Vantaan myymälän löytönurkassa aika paljon Sinnerligejä jopa puoleen hintaan, sinnehän laitetaan kaikki kuvauksissa ja esillä olleet kappaleet myyntiin edullisemmin (vinkki kaikille jotka ei sitä vielä tienneet, löytönurkkaa ei kannata koskaan ohittaa!).

Toisella kertaa menin taas piipahtamaan löytönurkassa ja siellä oli vieläkin korkkikantinen ja mustajalkainen Sinnerlig-ruokapöytä edullisesti kaupan. Meiltä kun on se kunnonkokoinen ruokapöytä puuttunut muutosta asti, jäin pöydän ääreen miettimään mittoja ja pöydän ilmettä tarkemmin. Tällä kertaa oli ystävätär mukana, joka sitten lopulta usutti minut ostamaan pöydän meille! Sain sen kuljetuksella vieläpä samana iltana kotiin. 

Nyt sitten pää pyörällä täällä ihmetellään, onko Sinnerlig meille se oikea pöytä vai jääkö hetken hurmaksi. Väritys on meille kyllä ihan oikeanlainen, myös koko. Tuntuu jopa isolle, kun jää tyhjääkin tilaa. Korkkinen pinta arveluttaa, että miten sitä pidetään kahden hulivilipojan kanssa ruokaillessa puhtaana, aika näyttää.

 

Kommentit (8)

Joko

Oi oi tollanen pöytä olis saatava, mutta todennäkösesti jo loppuun myyty kun mä Ikealle joskus pääsen :D

Jutta

Oho, minusta aika yllättävä valinta teiltä! Sopii kyllä kauniisti tilaan, niin muodoltaan kuin väritykseltäänkin.

Upeita kuvia!

-Jutta-

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

No onhan se tosi herkkä, pinta on nahkea ja pehmeä, sitä ei ole helppo pyyhkiä, mutta ei siinä mikään näykään. Ei jää meille loppuelämäksi ruokapöydäksi, mutta olkoon toistaiseksi.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat