Kirjoitukset avainsanalla neulominen

Uusi kirjani Aina Oikein - sisusta ja neulo on tullut painosta kotiin! Kirjalähetys tuli tiistaina Suomeen, torstaina juhlittiin julkkarit ja loppuviikosta saapui muutama laatikollinen kirjoja jo kotiinkin asti.

Olen juuri ja juuri toipunut julkkarihulinoista. Niin ihania tapaamisia ystävien, kollegoitten ja monien bloggarituttujen kanssa <3. Jokaiselle, joka tuli paikalle, terveiset ja kiitokset myös tätä kautta, olette ihania!

Viikonlopun aikana on ollut aikaa bongailla ihania postauksia kirjasta, linkitän muutaman tähän. 

Kotilon Johannan ja Modernin puutalon Mervin postaukset ilahduttivat. Se on hieno juttu, jos kirjan kuvat ovat herätelleet neuloinnostusta heissäkin, joilla ei ole niin parhaat muistot kouluaikojen käsityötunneilta. Se on kirjaa tehdessä ollut haaveenikin.

Lue kirjasta myös Giseldan blogista Coffee Table Diary ja Lauran Sateenkaaria ja Serpentiiniä-blogista :)

EDIT: Ja sitten vielä Ruusu Hannalta, tästä olen iloinen!

Kirjalla on myös omat fb-sivut, jos haluat tulla seuraamaan juttuja siellä, tervetuloa!

Kirjaa on nyt toimitettu kauppoihin, mm. Suomalaiseen ja Akateemiseen sekä Adlibrikseen.

Jospa muutamilla teistä olisi aikaa vaikkapa joulunpyhinä kaivaa puikot esille ja tarttua lankakerään, katsoa kirjasta helppo peitto-ohje ja alkaa nauttia neulomisesta, se on niin rentouttavaa... Suosittelen!

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt on jännittävää kerrottavaa! Muutama lukija on saattanut bongatakin tämän uutisen jo uusimman Glorian Kodin uudelta Bloggaajien palstalta. Muutaman viikon päästä julkaistaan minun, ja oikeastaan koko perheen pitkäaikaisprojekti, oma kirja! Se on Cozy Publishingin kustantama Aina Oikein - sisusta ja neulo -kirja, joka on sekä tee-se-itse-neulekirja, mutta mitä suurimmassa määrin sisustuskirja, pullollaan herkullisia kuvia ihanissa kohteissa. Kirjaa kuvattiin Ulla-Maija Lähteenmäen ja Viola Virtamon, äidin ja tyttären, kanssa viime kesänä ja syksyllä.

Kirjaprojekti on saanut alkunsa jo kolme vuotta sitten, kun neuloin omin käsin paksuista langoista mattoja, peitteitä ja tyynyjä asuntomessukohteeseen, jonka sisustin. Kuvia näistä neuleista voit kurkistaa nettisivuiltani.

Siitä asti perhe on saanut seurata, miten äiti neuloo iltatöinä milloin mitäkin neuletta. Joskus perhe on vähän närkästynytkin, kun neule on vienyt (liikaa) tilaa autossa, mökillä, sohvalla... Kiitos perhe, että sain tehdä tämän kirjan, intohimosta sisustamiseen ja neulomiseen! Neulominen on ollut minulle henkireikä surussa, stressissä ja kiireessä, vienyt ajatukset hetkeksi muualle ja samalla on saanut tehdä jotain hyödyllistä ja näkyvää. Toiselle se voi olla ruuanlaitto, toiselle puutarhassa möyriminen, minulle se on aina ollut neulominen, jo lapsuudenkodissa omalta äidiltä opittu taito. Sitä surua myös kannan sisälläni, että ikääntyvä äitini ei enää käsitöihin pysty.

Kirjaa kuvattiin tietysti myös meillä kotona. Blogissa ei ole ennen näkynytkään meidän poikia, mutta koska olivat kesän kotona, pääsivät mukaan kirjaan.

 

Kommentit (37)

Jenni / Keski[piste]
5/37 | 

Onnea, todella mahtava juttu! Tähän täytyy ehdottomasti päästä tutustumaan! :)

tepatsu
7/37 | 

No nyt tuli kyllä himo erityisesti virkkaamaan! Ihania kuvia! Täytyypä tutustua kirjaan. Paljon onnea!

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram