Keskeneräisistä pihahommista välillä johonkin kauniiseen. 

Suomalaisen työn liiton KOTI-projektin kautta tutustuin moneen kotimaiseen valmistajaan tai merkkiin, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Yksi niistä on Dekorando, jonka vaneribokseihin ihastuin ja lujaa. Tuotteilla on Design from Finland -merkki el ine on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan Virossa. Ne ovat säilyttimiä, joissa voi säilyttää mitä vain. Yksi koko toimii erityisen hyvin lusikoitten ja puukapustojen säilytykseen. 

Nämä säilyttimet ovat omiaan luonnonväreistä, luonnonmateriaaleista ja luonnollisesta kauneudesta pitäville esteetikoille ja näitä aioin käyttää myös tulevissa keittiöstailausjutuissa, tykkään! 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla