Täällä on poltettu ahkerasti kynttilöitä koko kaamosaika ja joka kerta on ärsyttänyt lähi-S-marketista pikaisesti ostetut tulitikut punaisessa askissa. Tilanteeseen saatiin muutos, kun sain pari Everydayn Designin valkoista metallista tulitikkurasian suojusta tässä jokin aika sitten. Tämän rasian sisään sujahtaa se lähikaupan ruma aski piiloon. Kyllä nyt passaa.

Meillä on saman valmistajan tuotteita muitakin, mm. mustat ja valkoiset Porvoo-sarjapöydät. Niin tykkään, kun arkiset esineet, jotka ovat päivittäin esillä ja käsillä, ovat kauniita.

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Tiedätkö saako noita tulitikkurasian suojauksia ostaa jostain? En löytänyt Everyday Designin sivuilta. Jääkö siitä muuten askin raapaisupinta näkyville?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla