Täällä on poltettu ahkerasti kynttilöitä koko kaamosaika ja joka kerta on ärsyttänyt lähi-S-marketista pikaisesti ostetut tulitikut punaisessa askissa. Tilanteeseen saatiin muutos, kun sain pari Everydayn Designin valkoista metallista tulitikkurasian suojusta tässä jokin aika sitten. Tämän rasian sisään sujahtaa se lähikaupan ruma aski piiloon. Kyllä nyt passaa.

Meillä on saman valmistajan tuotteita muitakin, mm. mustat ja valkoiset Porvoo-sarjapöydät. Niin tykkään, kun arkiset esineet, jotka ovat päivittäin esillä ja käsillä, ovat kauniita.

 

Kommentit (2)

Vierailija

Tiedätkö saako noita tulitikkurasian suojauksia ostaa jostain? En löytänyt Everyday Designin sivuilta. Jääkö siitä muuten askin raapaisupinta näkyville?

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Moi, ei muuten ollutkaan nettisivuilla eli on ilmeisesti myyjäistuote ja tiedustelemalla...? Jää raapaisupinta näkyviin eli on ihan käyttövalmis kotelo.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat