Sain käsiini tutun kuvittajan, Helmi Sirolan tämän joulun korttivalikoiman ja lupasin vinkata näistä lukijoilleni täällä blogissa. Katsokaa, miten hauskoja ja erilaisia.

Meillä pojat ottivat nämä heti haltuun, esikoisen suosikki oli Laiskiainen ja nuorimmaisen pitkän valinnan tulos oli - kaikki! Äidin silmää miellyttivät hipsteripukki Johnny ja Season Style.

Kiva, kun nyt on joulukorteissa  paljon valinnanvaraa, nuoretkin kuvittajat ovat heränneet tähän aiheeseen. Sen, ken ei ehdi askarrella itse kortteja, ei enää tarvitse olla markettien perinteisen valikoiman varassa.

Miten muuten teillä muilla, askarteletteko itse, teetättekö vaikkapa lasten kuvista vai turvaudutteko valmiisiin kortteihin? Vai lähteekö tervehdys modernisti sähköisesti?

Olemme viettäneet ensimmäisen adventin vielä ihan rauhassa, mutta kohtahan tässä pitää alkaa jouluvalmisteluihin, ettei kiire tule!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla