Sain käsiini tutun kuvittajan, Helmi Sirolan tämän joulun korttivalikoiman ja lupasin vinkata näistä lukijoilleni täällä blogissa. Katsokaa, miten hauskoja ja erilaisia.

Meillä pojat ottivat nämä heti haltuun, esikoisen suosikki oli Laiskiainen ja nuorimmaisen pitkän valinnan tulos oli - kaikki! Äidin silmää miellyttivät hipsteripukki Johnny ja Season Style.

Kiva, kun nyt on joulukorteissa  paljon valinnanvaraa, nuoretkin kuvittajat ovat heränneet tähän aiheeseen. Sen, ken ei ehdi askarrella itse kortteja, ei enää tarvitse olla markettien perinteisen valikoiman varassa.

Miten muuten teillä muilla, askarteletteko itse, teetättekö vaikkapa lasten kuvista vai turvaudutteko valmiisiin kortteihin? Vai lähteekö tervehdys modernisti sähköisesti?

Olemme viettäneet ensimmäisen adventin vielä ihan rauhassa, mutta kohtahan tässä pitää alkaa jouluvalmisteluihin, ettei kiire tule!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat