Uudessa emolehdessäni Glorian Kodissa on nyt minun tekemä juttu sisustussuunnittelija-kollegani Mikko Toppalan kodista. Olen tutustunut Mikkoon asuntomessujen kautta, meillä oli sekä Vantaalla että Mikkelissä kohteet vierekkäin. Varsinkin Mikkelissä, jossa oman kohteeni rakennustyöt olivat kesken vielä kuvaspäivänä, saimme toisistamme seuraa, henkistä tukea ja myös hersyvät naurut loppupäivästä jo aika väsähtäneenä, kun tilanne alkoi olla jo aika koominen ja molemmille vähän liiankin tuttu, rakennusprojektit kun useinkin venyvät ja suunnittelijat joutuvat joustamaan.

Mikko on tosi sydämellinen, suloinen ja aito ihminen, myös taitava työssään. Oli ihana päästä käymään hänen kotonaan ja myöhemmin kuvata se jutuksi.

Kiitos Mikko, että saimme tulla teille <3. Lue Mikon haastattelu ja katso komeat kuvat siis uudesta Glorian Kodista. Kuvat Pauliina Salonen. 

Muutaman numeron päässä häämöttää myös minun ja Pauliinan kuvaama juttu eräästä Mikon suunnittelemasta kotikohteesta Helsingissä, sekin on ihan mieletön!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla