Tässäpä kuvia viime sunnuntain pop upista meidän alakerrassa, puolisen tuntia ennen kuin "ovet avautuivat"ja esillepanohomma oli vielä hiukan vaiheessa :)

Oli kyllä niin kiva ja onnistunut tapahtuma! Paljon tuttuja paikallisia, kavereita, kavereiden kavereita ja tuntemattomiakin. Muutama blogin lukijakin ilmottautui, kiitos siitä! Oli hyviä keskusteluja laidasta laitaan, meidän kotimaisista neuleista ja Kettukarkkishopin ihanista hamam-pyyhkeistä, tämän kesän hittituotteesta, mutta paljon myös betonipinnoista, meidän mustasta keittiöstä ja tämän alueen rakentamisesta. Tälläiselle yhteiselle tapahtumalle oli selvästikin tilausta, myös me uudet naapurit pääsimme samalla pikaisesti kohtaamaan toisiamme.

Vieraileva tähti Teresa Välimäkikin ehti paikalle vasta valmistuneen suklaakakkunsa kanssa.

Kiitos kaikille kävijöille! Otamme uusiksi viimeistään syksyllä.

Kommentit (2)

Näyttää tosi kivalle! Nyt en valitettavasti päässyt tulemaan, mutta pitäkää uudestaan ihmeessä syksyllä niin tulen shoppaileen -ja toki teidän koti olisi mahtavaa päästä näkemään! :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat