Tässäpä kuvia viime sunnuntain pop upista meidän alakerrassa, puolisen tuntia ennen kuin "ovet avautuivat"ja esillepanohomma oli vielä hiukan vaiheessa :)

Oli kyllä niin kiva ja onnistunut tapahtuma! Paljon tuttuja paikallisia, kavereita, kavereiden kavereita ja tuntemattomiakin. Muutama blogin lukijakin ilmottautui, kiitos siitä! Oli hyviä keskusteluja laidasta laitaan, meidän kotimaisista neuleista ja Kettukarkkishopin ihanista hamam-pyyhkeistä, tämän kesän hittituotteesta, mutta paljon myös betonipinnoista, meidän mustasta keittiöstä ja tämän alueen rakentamisesta. Tälläiselle yhteiselle tapahtumalle oli selvästikin tilausta, myös me uudet naapurit pääsimme samalla pikaisesti kohtaamaan toisiamme.

Vieraileva tähti Teresa Välimäkikin ehti paikalle vasta valmistuneen suklaakakkunsa kanssa.

Kiitos kaikille kävijöille! Otamme uusiksi viimeistään syksyllä.

Kommentit (2)

3/2 | 

Näyttää tosi kivalle! Nyt en valitettavasti päässyt tulemaan, mutta pitäkää uudestaan ihmeessä syksyllä niin tulen shoppaileen -ja toki teidän koti olisi mahtavaa päästä näkemään! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla