Kalajoelta retkemme jatkui Hailuotoon, pohjoiseen saareen, jossa olen halunnut päästä pitkään käymään. Meidän entiset naapurit Helsingistä muuttivat perheen rouvan syntymäsaarelle ja perustivat sinne Hailuodon Panimon. Olemme seuranneet projektia somesta. 

Koska aikataulumme ei ollut ihan päivälleen tiedossa, teemme retkiä tänä kesänä sään mukaan, niin sattumoisin juuri samalle päivälle osui Hailuodossa järjestettävä Bättre Folk- festarit. Ajomatkalla jännitti, onko lauttaan pitkät jonot. Ei onneksi ollut, pääsimme noin tunnin odottamisella saareen.

Hailuodon poikki kulkee yksi autotie. Olin vähän pettynyt, kun hiekka rantoja ei päässytkään autosta käsin ihailemaan. Saaren päässä Marjaniemen majakan luona oli ne festarit, joten sielläkään emme nyt päässeet käymään. Söimme lounaaksi lohikeittoa kuvassa näkyvässä mökissä. Saareen päässä olevia vanhoja kalastusmajoja on muutettu lomamökeiksi, niiden välissä pääsi kiertelemään ja pätkän pitkospuitakin menimme.

Tuttavien Panimosta haettiin eri makuisia olusia mökille maisteltaviksi ja taas lautalle ihailemaan maisemia ja lainehtivaa merta. Ihan kiva reissu oli!

 

 

 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla