KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Olin mukana järjestämässä meidän oman yhdistyksen eli Sisustustoimittajien matkaa Pohjanmaalle pari viikkoa sitten. Saimme kutsun Lapuan Kankureilta tulla vierailulle Lapualle ja kun samaan retkeen saimme kätevästi yhdistettyä Asuntomessujen lehdistöpäivän, lähdimme innolla matkaan. Vietimme kaksi rattoisaa päivää Pohjanmaalla Lapualla ja Seinäjoella toukokuun alussa. Vierailimme Kankureiden lisäksi Kyrössä tsekkaamassa huippusuosituksi tulleen Kyrö Distilleryn tilat ja saimme maistaa menestyksekkäitä juomia paikan päällä.

Lapuan Kankureiden tuotteet valmistetaan kokonaan Suomessa omassa kutomossa Lapualla. Yritys on perheyritys, jossa on tekstiiliosaamista useamman sukupolven ajalta, voit lukea historiaa tarkemmin heidän nettisivuiltaan. Oli ihan huippua nähdä kutomakoneet tositoimissa, kyllä siellä pyyhe poikineen tuli jonossa koneesta :) Tuotantotiloissa on myös jättimäinen pesukone, jossa pellavat pyörivät pehmenemässä. Heillä on myös kaunis ja tilava myymälä Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa, jossa tietysti vierailimme myös.

Vierailun päätteksi sain postipaketissa tuotteita Lapualta meille kotiin ja kunnian järjestää teille blogini lukijat arvonnan Lapuan Kankureiden yhdestä ihanimmista tuotteesta, vaikka ihaniahan ne ovat kaikki.

Omia suosikkejani Lapuan Kankureiden valikomista on ehdottomasti pestyt pellavat ja pesty pellava-puuvilla-tencel-yhdistelmät. Niissä on se aito pellavan tuntu, jota luonnonmateriaalien ystävänä rakastan ja sen lisäksi ne ovat kuitenkin trendikkään rentoja ja samalla ajattomia, väritykseltään rauhallisia ja niin kauniita. 

Yksi ehdoton suosikkituotteeni on Usva-peitto ja pöytäliina eli iso kangaspala pestyä pellavaa, joka menee niin liinana, peitteenä, picnic-alustana kuin verhonakin. Usva on meillä tällä hetkellä pöydällä, kokeilin sitä myös sängyn päällä ja meinaan joku aurinkoinen viikonloppu kattaa sille ruuat terassinlattialle, meillä kun ei vielä ole terassinpöytää. Usvasta löytyy myös tyynyliinat ja keittiöpyyhkeet, kaikki samaa rentoa pestyä pellavaa.

 

Nyt on on siis ilo ja kunnia laittaa arvonta pystyyn tuosta monikäyttöisestä Usva-peitteestä. Arvontaan osallistut kommentoimalla, mikä on oma suosikkivärisi Usvasta, värit näet täältä. Arvonta päättyy sunnuntai-iltana 5.6.

Minkä värisen USVAN sinä siis ottaisit? 

 

Kommentit (92)

Sanna L.

Pellava-harmaa olisi ihana! Siihen voisi halutessaan yhdistellä vaikka mitä väreja tai pitää värimaailman rauhallisen seesteisenä. :)

Miia80

Pellava-harmaa olisi mukavan neuraali ja yhdisteltävissä helposti. Sopii myös vuoden ympäri!

Vierailija

Harmaa ja pellava-keltainen ehdottomat suosikit, aivan ihania. Ehkä kesän kunniaksi pellava-keltainen lähtisi matkaani.

Johanna

Pellavanvärinen harmailla raidoilla on lemppari, hyvän kakkosena punaraitainen. Pellava-harmaita Usva-pyyhkeitä meillä jo onkin, ovat ihan ylivetoja kylpypyyhkeinä!

Muru

Harmaa on ihana mutta nyt sielu kaipaa piristystä eli punainen raita ja pellavainen pohja puhuttelee.

Ninni

Pellava-harmaa on kyllä aivan ihana. Harmaa antaa kivasti särmää pellavan vaalealle sävylle.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat