Talo alkaa olla nyt sen verran siistissä kunnossa, niiltä osin kuin se on tässä vaiheessa mahdollista, että vieraita alkaa uskaltaa päästää kylään. Keskeneräisyydet muistan kyllä kaikille esitellä, mutta ei ne vieraita tunnu niinkään vaivaavan kuin itseäni.
 
Meillä oli eilenillalla vappuaattona ystäväperhe kylässä, yhteensä 4 poikaa paikalla, hulina oli sen mukainen, mutta mukavaa oli. Tänään on sitten taas rauhallisempi päivä oman perheen kesken.
 
Vaikka talossa on vielä paikoitellen kaaos ja isojakin asioita työn alla, en malttanut olla mylläämättä tv-tason kulmausta nätiksi. Jossakin silmien pitää saada levätä, tässä saan nyt lepuutetttua omiani. 
 
Kun niitä kaappeja ei vielä ole, kaikki säilytys tapahtuu lattialla ja pöydillä. Miksipä toisaalta kaikkea kaappiin piilottelisikaan. Ihan älyttömän käteviä on Everyday Designin pienet sarjapöydät, joille saa tehtyä pieniä katseenkestäviä asetelmia sopiviin paikkoihin. 
 
Ihana krominen timanttimaljakko on Habitatista, puiset pikkurasiat Hayn. Uusimpana valaisintulokkaana ystävältä hankittu Olucen pöytävalaisin, joka ei oikein löytänyt paikkaansa heiltä, meille mahtui :) 
 
Yksi kirjapino on menossa kierrätykseen, toinen pino koostuu kauniista sisustuksellisista kirjoista, joista monet ovat oman uuden kotimaisen suosikkikustantajani Cosy Publishingin kirjoja. 
 
Kaunista vapunaikaa teille kaikille!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla