Kirjoitukset avainsanalla visit Kajaani

Kävipä niin hyvä tuuri, että voitin Porin Asuntomessujen ennakkopressipäivänä medialle suunnatun pr-toimisto Dreamcozyn järjestämän arvonnan kohteessa Bunkkeri 16, jossa BMW Suomi on päänäytteilleasettajana. Saimme arvontavoittona kesäauton käyttöömme, se on BMW 520dA xDrive Touring. Itsehän en autoile, vaan mies ajaa, mutta arvostan tyylikästä mustaa ulkoasua, sujuvaa kyytiä ja tilavaa takakonttia suunnattomasti! Kiitos BMW Suomi! 

Oma suosikkini asuntomessuilla onkin juuri tuo Bunkkeri, koska se on kaiken nähneelle rakentaja-suunnittelija-sisustustoimittajalle sellainen kohde, jota ei olla ennen nähty! Urakka muuttaa vanha Shellin rakennus tämän päivän kodiksi ja vieläpä kiinnostavaksi sellaiseksi on ollut iso ponnistus! Kävin tekemässä juttua Anna-lehteen kohteesta juhannusviikolla, katsokaapa juttu, kun se ilmestyy huomenna! Kohde oli silloin vielä vaiheessa ja se toki vaikeuttaa suuresti meidän sisustustoimittajien jutuntekoa, mutta se on annettava rakentajalle Juha Heinolle anteeksi. Käykääpä siis katsomassa myös kohde 16, jos messuille olette menossa.

Auton alle saatuamme suuntasimme kohti Pohjois-Pohjanmaata, yövyimme siellä yhden yön tuttuvaperheen luona. Sieltä suuntasimme Kajaaniin, omaan lapsuudenkaupunkiini. Kajaanissa yövyimme mökillä Oulujärven rannalla ja teimme sieltä retkiä eri puolille Kajaania.

Postauksen kuvat ovat Paltaniemeltä, joka on noin 15 km päässä keskustasta. Aivan ihana paikka vanhoine kuvakirkkoineen, vanhoinen historiallisine hautuumaineen, maisemineen ja hiekkarantoineen.

Muutama vuosi sitten kaupunki kunnosti Paltaniemen uimarannan ja venesataman, olemme sitten vierailleet nauttimassa näkymistä ja matalasta järvenrannasta lasten kanssa jo useampana vuotena.

Seuraavassa postauksessa esittelen toisen, vielä hienomman kesäretkikohteen lapsuuteni maisemista!

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram