Kirjoitukset avainsanalla musta

Kaupallinen yhteistyö

 

Olen hissukseen sisustanut pihaa ja terassia. Ei mitään isoa, ettei tule stressiä :) 

Meillä on pääoven luona palkissa koukku, jossa on ollut talvella jouluvaloja. Sain ajatuksen, että siihen sopisi kauniisti jokin kasvi esim. amppelissa. Niitä valkoisissa muoviruukuissa roikkuvia amppeleita en tietenkään voinut edes ajatella! Mieleeni juolahti kotimainen Gran Design ja kaunis musta Kerä-amppeli. Kerän on suunnitellut nuori muotoilija Hanna Särökaari. Siinäpä kaunis ja moderni amppeli juuri meille. Jatkan talon mustaa ilmettä harkituilla mustilla sisustustuotteilla. 

Gran Design on Meiju Granholmin yritys.  "Ei riitä että tuote on elegantti ja kaunis, vaan sen pitää olla funktionaalinen ja ajaton. Brändin kantavia arvoja ovat suomalaisuus, selkeälinjaisuus ja materiaalien arvostus." Kaikki tuotteet, myös tukevan ja laadukkaan oloinen Kerä suunnitellaan ja valmistetaan kotimaassa, arvostan!

 

 

Kerään istutin erilaisia vihreitä kasveja, jotka saavat rönsytä vapaasti laidan yli. Vihreä näyttää niin ihanalle mustaa vasten.

 

 

Tykkään edelleen hulluna myös toisista kotimaisista tuotteista meillä, Leino Designin lyhdyistä. Ne tulivat meille jouluna 2017. Tästä sen taas näkee, kannattaa kerralla hankkia kunnollista, ilmeeltään aikaa kestävää ja myös fyysisesti kestävää. Nämä molempien valmistajien tuotteet tuntuvat rautakauppa-ja marketti-tuotteiden rinnalla tukevilta, laadukkailta, hyvn tehdyiltä. Kestävät tuulet, tuiskeet, pakkaset ja helleaallot tuotteen pinnan muuttumatta miksikään. Kevyet rimpulat olisivat lentäneet nurmikolle jo aikaa sitten.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Nythän täällä "Hessois" sataa jo lähes vettä, mutta sain taltioitua muutaman kuvan ennen joulua valkoisesta, ihanasta lumisesta pihasta <3 !

 

Kommentit (0)

 

Tänä kesänä terassipuutarhan rakentaminen jatkuu muutamalla uudella ruukulla. Viime kesäksi hankin mustia ruukkuja Platagenista, mutta eihän siellä niitä samoja enää tälle kesälle ollut - eikä muitakaan mustia kivannäköisiä. Bongasin sitten House Doctorin instasta kuvissa näkyvät mustat komeat metalliset ruukut, jotka lähtivät tilaukseen tutun verkkokaupan, Living 247:n kautta. Tuo on kivannäköinen ja uudenlainen ruukkusarja, voisin ottaa nuo kaikki osat meille. Yllätyksenä tuli, miten kevyet nämä metalliset ruukut ovat - eli todella helppoja siirrellä! Pakkasenkestosta sen sijaan ei ole mitään tietoa, se asia menee testaukseen ensi talvena, en tuota isompaa saa meille sisälle minnekään mahtumaan :)

Isommassa ruukussa kasvaa nyt (omassa pienemmässä ruukussaan) miehen oma kasvatti, parisen vuotta sitten hankittu limepuu. Se on ihan mukavasti kasvanut kokoa sinä aikana. Hän viettää talvet sisällä ja nostetaan aina kesäksi ulos.

Pienempään ruukkuun pitäisi nyt hankkia vielä joku kasvi, pieni puu kenties?

 

 

Kommentit (0)

 

Muutama päivitetty kuva meidän mustasta keittiöstä viime viikonlopulta. Ihana aurinko alkoi paistaa ja paljasti kaikki viime viikkojen sotkut :D

Tykkään mustasta keittiöstä edelleen kovasti, se on tyylikäs, graafinen, edelleen aika persoonallisen harvinainen, vaikka toisaalta tekee kyllä vahvasti tuloaan, jos piti silmät esimerkiksi auki viime vuoden asuntomessuilla. Meillä on kaikki mustaa: kaapin rungot, allas ja hana. Silloin 4 vuotta sitten, kun tehtiin valintoja, varsinkaan hanoissa ei ollut montaa mustaa, nyt on enemmän valinnanvaraa. Oletteko huomanneet, että toimitan emolehteeni Glorian Kotiin Huonepalvelu-palstaa? Nyt juuri on työn alla keittiökooste erääseen kevään numeroon, mm. monta herkullista hanaa tulossa markkinoille!

Mustassa näkyy kyllä hyvin jauhonpölyt, sormenjäljet, pyyhkimisen jäljet ellei ole ihan puhdas rätti. Minusta aika helppoja asioita sietää, kunhan ilme pysyy kohtuullisen siistinä yleisilmeeltään.

Kollagani Jonna on vasta remontoinut keittiönsä mustaksi, katsokaapa uusin Glorian koti ja vaikkapa Jonnan instatili @jonnakivilahti, siellä on kuvia! Hyvältä näyttää. Kuvia tulossa Jonnan blogiin myöhemmin.

ps. Jos blogiin eksyy joku uusi lukija ja kiinnostuu meidän mustasta keittiöstä, tässä postauksessa pitäisi olla kaikki tieto.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat