Kuvaamme huomenna meillä kotona uusia kuvia Salosen Pauliinan kanssa Muoto2:lle. Heiltä on tullut nyt muutama uusi tuote mallistoon ja sain muutaman tuotteen etukäteen kotiin kuvausta odottamaan. 

Kiekko-seinäkellosta on tullut uusi malli, mattapintainen suede coating-viimeistelty aivan ihana malli messinkisillä viisareilla. Ihan supertrendikäs! Väri tässä on nyt petroolinsininen, mutta vinkkasin heille, että myös vaaleanharmaa olisi tosi hyvä messingin kanssa :)

Valikoimaan on tullut myös uusi Pala-leikkuulauta kahdessa koossa. Palasta on saarni- ja tammi-versiot, meillä nyt saarniset. Valkoinen osa on komposiittia, mikä käsittääkseni on hukkamateriaalia heidän kiintokalustetöistään.

Lisää kuvia siis tulossa myöhemmin!

Olen muuten vallan ihastunut kotimaiseen keramiikkaan ja aika paljon sitä nyt myyjäisistä ostanutkin. Lipaston päällä lautasia Eeva Takkuselta ja Maria Mederiltä, ihana pehmeänmuotoinen rasia Leena Hyttiseltä, muki Jatta Lavin ja kulho Natalie Lahdemäen. Hyvin mätsäävät tänne meille kotiin, missä suomalaisesta designistä tykätään kovasti, niinkuin tiedättekin.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat