Tosi mukavat 3 päivää Tukholmassa takana kollegani Jonnan kanssa! Vaikka messutkin olivat hyvät, tasokkaat ja kiinnostavat, messuretken parasta antia oli messujen jälkeinen kaupunkipäivä sisustusväkeä varten pystytetyissä näyttelyissä, olen vieläkin ihan fiiliksissäni päivästä. Ihan kaikkiin paikkoihin ei ehditty, mihin oli aikomus, koska etäisyydet, mutta parhaat esittelen teille täällä blogissa parissa eri postauksessa. 

Inspiroidun helpoiten arkkitehtuurista, tiloista, pinnoista ja väreistä, en enää niinkään itse tavaroista tai huonekaluista.

Lotta Agaton Spaces for Dux-näyttely oli kaunis - taattua Agaton-stailausta perinteikkäälle ruotsalaiselle valmistajalle Duxille. Hän oli myös kuratoinut näyttelyn värityksen, kalusteiden verhoilukankaat, niiden väritykset ja materiaalit.

Paikalla oli myös kuuluisa ruotsalainen muotoilutrio Claesson-Koivisto-Rune, joka oli suunnittellut Duxille sängynpäätyjä, sohvan, nojatuolit ja kauniit, persoonalliset sivupöydät. 

Erityisen kiinnostavat puitteet näyttelylle antoi kuitenkin komea Scenkonstmuseet eli Näyttämötaiteen museo. En heidän sivuiltaan löytänyt, kuinka vanha itse rakennus on, mutta vanha! Museon seinien sisäväri on vaaleanpunainen, mikä antoi oman mausteensa näyttelylle.

Kävin vaihtamassa myös muutaman sanan Agatonin kanssa, jännittävää :) 

Näyttely oli yksinkertaisesti kaunis, siitä jäi hyvä mieli!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat