Tosi mukavat 3 päivää Tukholmassa takana kollegani Jonnan kanssa! Vaikka messutkin olivat hyvät, tasokkaat ja kiinnostavat, messuretken parasta antia oli messujen jälkeinen kaupunkipäivä sisustusväkeä varten pystytetyissä näyttelyissä, olen vieläkin ihan fiiliksissäni päivästä. Ihan kaikkiin paikkoihin ei ehditty, mihin oli aikomus, koska etäisyydet, mutta parhaat esittelen teille täällä blogissa parissa eri postauksessa. 

Inspiroidun helpoiten arkkitehtuurista, tiloista, pinnoista ja väreistä, en enää niinkään itse tavaroista tai huonekaluista.

Lotta Agaton Spaces for Dux-näyttely oli kaunis - taattua Agaton-stailausta perinteikkäälle ruotsalaiselle valmistajalle Duxille. Hän oli myös kuratoinut näyttelyn värityksen, kalusteiden verhoilukankaat, niiden väritykset ja materiaalit.

Paikalla oli myös kuuluisa ruotsalainen muotoilutrio Claesson-Koivisto-Rune, joka oli suunnittellut Duxille sängynpäätyjä, sohvan, nojatuolit ja kauniit, persoonalliset sivupöydät. 

Erityisen kiinnostavat puitteet näyttelylle antoi kuitenkin komea Scenkonstmuseet eli Näyttämötaiteen museo. En heidän sivuiltaan löytänyt, kuinka vanha itse rakennus on, mutta vanha! Museon seinien sisäväri on vaaleanpunainen, mikä antoi oman mausteensa näyttelylle.

Kävin vaihtamassa myös muutaman sanan Agatonin kanssa, jännittävää :) 

Näyttely oli yksinkertaisesti kaunis, siitä jäi hyvä mieli!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla