Kirjoitukset avainsanalla Timberwise

Meillä on uusi ihana sänky, jonka ostin suunnittelemaltani KOTI-osastolta Habitaresta.

Meillä olikin jo todella vanha Ikean sänky, jossa oli jo todella vanhat patjatkin, esikoisen vauva-aikana jo 12 vuotta sitten oli ainakin jo samat patjat, hui! Kaksi vauva-aikaa perhepeteineen on nukuttu siis samassa sängyssä ja jo jonkin aikaa oli tiedossa, että sänky pitää uusia heti, kun siihen on sopiva mahdollisuus. Nyt se järjestyi kätevästi kuljetuksineen kaikkineen.

Sänky on Familonin Jousto-joustinsänky sijauspatjoilla, hankkimaani kokonaisuuteen kuuluu myös Jousto-sängynpääty. Rungon ja päädyn väriksi valitsin vaalean hiekan eli sävyn kitti. Olisin ottanut kokovalkoisen, mutta sellaista vaihtoehtoa ei Familonilla ole. Tamminen jalka mätsää ihan kivasti meidän saarniparkettiin. Huoneen ilme pysyy edelleen vaaleana, mikä tuntuu meille sopivalle, kun se on niin rauhoittava värimaailma.

Sänky on peräti 180 leveä yhtenäisellä petauspatjalla, joten siinä on mahtunut hyvin nukkumaan kuopus välissäkin, hänellä kun on tapana hipsiä edelleen meidän sänkyyn aamuyöstä. Aikaisemmin seilattiin nukkumassa eri sänkyissä pitkin yötä. Otsikoin jutun vähän harhaanjohtavasti noin, vaikka yleensä en juuri nuku kauhean hyvin reissussa, parhaiten kotona. Todellisuudessa olen kotonakin kärsinyt jo useamman vuoden unettomuudesta johtuen stressistä, väsymyksestä, ylikierroksista, surusta ja milloin mistäkin, mutta toivottavasti tähän asiaan on tulossa muutos tulevaisuudessa.

Kollegan blogista luin, että Familonin patjoihin on saatavilla myös petauspatjansuojus, se menee meillä vielä hankintaan!

Uuden maitokahvin värisen sängyn innoittamana vinkkaan toisesta uutuudesta - meidän oman 1kertaa2-malliston Seitti-tyynyn uudesta värityksestä. Nyt löytyy siis mustaa kuviota lämpimällä maitokahvin värisellä pohjavärillä aikaisemman kestosuosikin vitivalkoisen ohella.

Tämä uuden tyynyn innoittamana aloin himoitsemaan meille kotiin taas marokkolaista mattoa makuuhuoneeseen, tuolla samantyyppisellä kuviolla, olen sellaista Beni Ouarain-mattoa himoinnut jo monta vuotta, eikä meillä vieläkään ole sellaista, enkä yhtään ymmärrä miksi! Katsotaan, miten tässä käy...

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram