Kirjoitukset avainsanalla yhteistyö

 

Nyt on mukava kertoa teille, että olen aloittanut uuden yhteistyön. Olen mukana oman yritykseni Studio Kalliomäen kautta espanjalaisen Cosentinon Suomen pr-tiimissä tämän vuoden.

Itselleni Cosentino ja heidän tasomateriaalinsa Dekton on tuttu rakennusprojektin alkuajoilta. Apua, kun siitä tuntuu olevan kauan! Kun meillä oli rakennusprojekti jo vireillä ja tiedossa, suunnittelin samaan aikaan Deko-lehden messuosaston Habitareen v. 2014. Tässä yhdistyi oivallisesti kaksi hanketta, sain mitoitettua osastolla olleen Valanti-keittiön Dekton-tasoineen meidän uuden talon keittiön mitoilla. Messuosastollahan kalusteet voivat olla periaatteessa minkä kokoisia vain.  

Vuosien varrella käyttökokemusta on tietysti tullut runsaasti, keittiö on meillä ihan varmasti käytetyin tila. Neljän vuoden asumisen jälkeen tasossa ei ole pienintäkään käytön jälkeä: naarmua, lohkeamaa, tahraa, pinttymää, ei mitään. Se on siis ihan täydellinen materiaali kovaa kulutusta kestäville tasoille ja pinnoille. Kaunis ja hyvinkin käyttökelpoinen myös muilla pinnoilla. Isosta 144 x 320 cm levystä saa komeita laajoja pintoja ilman saumoja mm. kylpyhuoneeseen. Dekton on oivallinen myös portaiden pinnoittamiseen. 

Dekton on kvartsia ja varsinainen koostumus / resepti on Cosentinon pitkäaikainen tuotekehityksen tulos. Täysin uniikki materiaali, jota ei ole muilla. Se on naarmuuntumaton, kestää kuumaa (sen päälle voi suoraan laskea kattilan)  ja kylmää (voi käyttää myös Suomessa ulko-olosuhteissa), siinä ei ole mittamuutoksia. Lue lisää täältä.

Saimme ilon olla lokakuussa sisustustoimittajien kanssa Cosentinon vieraina Espanjassa, lue matkasta täältä.

Minulla on myös pari suunnitteluprojektia, jossa olen päässyt käyttämään Cosentinon Silestone- ja Dekton-pintoja, niistä lisää myöhemmin, kun saadaan kohteet valmiiksi. 

Onko tämä materiaali / brändi sinulle jo tuttu? Vastaamme mielelläni kaikkiin kysymyksiin! Jälleenmyynti materiaaleille tapahtuu keittiöliikkeiden kautta.

Inspiraatiokuvat Cosentino.

 

 

Kommentit (1)

 

Kaupallinen yhteistyö Familonin kanssa

Nyt on uusissa sängyissä nukuttu parisen viikkoa ja hyvin on koko perhettä nukuttanut. Tosi kiva on lukea iltakirjaa kuopukselle hänen sängyssään, kun molemmat mahtuvat hyvin vierekkäin pötköttelemään :) Myös esikoinen on onnellinen uudesta sängystään, sen myötä koko huone tuntuu taas ihan uudelle.

Samaan sisustusinnostukseen petasin pojille vielä uudet Familonin vuodevaatteet molempiin sänkyihin, nuoremmalle Ruudun ja vanhemmalle pojalle Raita-setin.

Tarkoituksena on jatkossa todellakin vähentää lapsenomaisuutta molemmissa huoneissa, mutta varsinkin esikoisen huoneessa ja saada huoneisiin raikas ja simppeli yleisilme. Olisi kätevä kuljetella eri tyynyjä ja torkkupeitteitä huoneista toisiin, ei niin tarkkaa tarvitsisi olla, mihin huoneisiin kuuluvat. Tummansinisen, hiekan ja vaaleat sävyt sopivat hyvin myös poikien huoneisiin.

Lastenhuoneiden sisustus jatkuu keväällä vielä säilytyskalusteiden uusimisella. Ihan perimmäinen ajatus on siirtää väliaikaisena säilytysratkaisuina toimivat rautakaupan metallihyllyt autotalliin, kunhan se joskus tulevaisuudessa valmistuu ja hankkia pojille uudet umpinaiset säilytyskaapit.

Sitä ennen olisi tarkoitus asentaa muutama julistetaulu seinille ja kuopuksen huoneeseen myös valkoinen String-hylly pienille aarteille. Hyllyyn on jo olemassa osa paloista esikoisen hyllyn kokoamisen jäljiltä.

Mutta, mikä kivointa, nyt saan tarjota blogissamme meidän lukijoillemme etukoodin Familonin verkkokauppaan!

Etukoodilla IHANAUNI30 Familon.fi-verkkokaupasta kaikki normaalihintaiset sängyt, patjat ja vuodetuotteet –30 % maaliskuun ajan (kertaostoetu ei koske lastenpatjoja ja jo alennettuja tuotteita) !

Edellisistä postauksista näet siis vielä meidän valinnat Familonilta!

 

 

Kommentit (6)

Kaupallinen yhteistyö 

Uudessa vasta ilmestyneessä Glorian Kodissa kerron haaveilevani itselleni joululahjaksi kultaista kynttilänjalkaa... Ihan en jaksanut odottaa jouluun asti, messinkinen Kubus by Lassen kököttää nyt olohuoneen pöydällä :) Vähän bling blingiä kotiin, kun pitkään on ollut aika ankeaa ja raskasta. Alan pikkuhiljaa päästä pihaprojektista yli, laittelen kotia nätiksi ja viihtyisäksi, että päästään taas nauttimaan kotoilusta perheen kesken.

Jokin aika sitten sain valita taas muutamia tuotteita Balmuirilta blogin kautta kotona kuvattavaksi. Kävin Balmuirin showroomilla katsomassa tuotteita ja hiplailemassa laatuja. Koska olen tekstiilitaustalla varustettu suunnittelija, arvostan laatua, aitoja materiaalia ja yksinkertaista laadukasta ilmettä. Sormenpääni löysivät nopeasti kashmirin, baby alpacan ja percalepuuvillan ihanat tunnut. 

 

 

Tekstiilejä meillä on kotona aina ollut aika paljon, ehkä niitä tulee hamstrattua vähän liikaakin. Kahdessa muutossa parin vuoden sisällä tietysti ne vanhimmat on saaneet kyytiä ja vain parhaat on pidetty. On ihan parasta nukahtaa uusiin ja puhtaisiin lakanoihin. Balmuirilta meillä on ennestään ollut valkoiset percalepuuvillaiset lakanat ja ne tuntuvat ihanan viileiltä ja rapsakalta ihoa vasten eivätkä välttämättä tarvitse silitystä pesun jälkeen. Nyt tästä materiaalista on saatavilla uutena mustat, niin päätin kokeilla niitäkin meidän valkoiseen makkariin. Yllättäen makkarista ei tullutkaan ihan niin synkkä niillä, kuin olin kuvitellut.

Koska rakastan mustaa, niin meille päätyi myös musta baby alpaca-peitto olohuoneeseen, mustat kynttilät ja mustat väritykset pellavapyyhkeistä.

Kuvasimme olohuonetta siinä vaiheessa, kun sovittelin marokkolaismattoa eri paikkoihin ja olohuoneen nykyinen villamatto puhdistui sillä aikaa lumihangessa, niin kylläpä näyttää autiolle tuo tila ilman mattoa, se on sen verran iso tunnelmantekijä tilassa.

 

 

Olemme muuten saaneet lisäsiivessä sijaitsevan kodinhoitohuoneen viimein valmiiksi, siitä tulee oma postauksensa kohta perään, jossa kerron koko projektista. Kävimme kuitenkin kuvaamassa siellä jo Balmuirin kosmetiikkaa mustien pyyhkeiden kanssa. Valikoimiin on tullut käsirasva kauniissa pikkupurtilossa.

Hyvää Isänpäivää kaikille!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat