Pihahommelit ja muutkin talon hommelit on edistyneet vähän hitaammanpuoleisesti, meillä kun on muitakin projekteja kuin tämä taloprojekti.

Ihana juttu on taas työn alla, kun teen parasta aikaa sisustuskirjaa suomalaisista kodeista kuvaaja Pauliina Salosen kanssa! Tämä on myös perheprojekti, kun mieheni Jari vastaa visuaalisesta ilmeestä. Kirjan kustantaa ihanan Helin Cozy Publishing ja se ilmestyy alkusyksyksystä.

Kirjaan tulee ihanimmat, herkullisimmat ja persoonallisimmat kodit, joihin olen vuosien varrella päässyt kuvaamaan. Mukana on ammattilaisten sisustamia kohteita kuin myös omin käsin ja omilla ideoilla toteutettuja koteja.

Muutakin uutta kivaa on keväällä tulossa, tänä viikonloppunakin kuvattu kaikenlaista, joten pysykäähän kuulolla!

Kuvat Pauliina Salonen.

 

 

Kommentit (10)

Karin // Tunne tilat

Ihania, ihania, ihania kohteita! Ah, että mä nautin, kun käsiksi tuohon kirjaan. Erityisesti ekan ja toiseksi vikan kuvan koteihin olisi ihana päästä heti kurkistamaan lisää! 

Menisiköhän sun kautta toive eteenpäin. Ennen kuin blogisi avautuu, ruutuun lävähtää kellomainos, joka pitää erikseen sulkea. Tällaiset pakkomainokset eivät ainakaan minuun iske, vaan kääntyvät hyvin voimakkaasti mainostajaa vastaan. Ärrrrsyttää!

Em

Ihana kultapannu yhdessä kuvista, mistä se on? Just vasta eksyin blogiisi Lapuan Kankureiden perässä, kaunista! Kiitos ja tunnelmallista joulua

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat