Ihan huikea toukokuu, nyt ollaan jo kesäkuussa! Päivät jotenkin valuvat käsistä, illatkin täyttyvät puutarhahommissa. Kaikki rehottaa pihalla niin, että olen alkanut jo laajentaa kasvatusalueita. Se tarkoittaa, että mustaa kuorikatetta on pitänyt hankkia lisää - ja meillä autottomana perheenä olen sitä hakenut tietysti pyörän tarakalla parin säkin erissä :D

Meidän koululaiset ovat nyt kesälomalla. Teemme yhdessä kivoja asioita ja aina väleissä koetan hoitaa vielä keskeneräiset työhommat. 

Kuvissa ihana pioni, sisustajien rakkauskukka magnolian lisäksi. Ei vielä kuitenkaan omasta pihasta, mutta ehkä jo ensi vuonna.

Kauniin valkoisen By Lassen Lolo-maljakon olen saanut instan kautta lahjaksi. Muistappa seurata siellä @piiakalliomaki, pysyt menossa mukana!

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat