Ihan huikea toukokuu, nyt ollaan jo kesäkuussa! Päivät jotenkin valuvat käsistä, illatkin täyttyvät puutarhahommissa. Kaikki rehottaa pihalla niin, että olen alkanut jo laajentaa kasvatusalueita. Se tarkoittaa, että mustaa kuorikatetta on pitänyt hankkia lisää - ja meillä autottomana perheenä olen sitä hakenut tietysti pyörän tarakalla parin säkin erissä :D

Meidän koululaiset ovat nyt kesälomalla. Teemme yhdessä kivoja asioita ja aina väleissä koetan hoitaa vielä keskeneräiset työhommat. 

Kuvissa ihana pioni, sisustajien rakkauskukka magnolian lisäksi. Ei vielä kuitenkaan omasta pihasta, mutta ehkä jo ensi vuonna.

Kauniin valkoisen By Lassen Lolo-maljakon olen saanut instan kautta lahjaksi. Muistappa seurata siellä @piiakalliomaki, pysyt menossa mukana!

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla