Kirjoitukset avainsanalla kirjat

 

Pihahommelit ja muutkin talon hommelit on edistyneet vähän hitaammanpuoleisesti, meillä kun on muitakin projekteja kuin tämä taloprojekti.

Ihana juttu on taas työn alla, kun teen parasta aikaa sisustuskirjaa suomalaisista kodeista kuvaaja Pauliina Salosen kanssa! Tämä on myös perheprojekti, kun mieheni Jari vastaa visuaalisesta ilmeestä. Kirjan kustantaa ihanan Helin Cozy Publishing ja se ilmestyy alkusyksyksystä.

Kirjaan tulee ihanimmat, herkullisimmat ja persoonallisimmat kodit, joihin olen vuosien varrella päässyt kuvaamaan. Mukana on ammattilaisten sisustamia kohteita kuin myös omin käsin ja omilla ideoilla toteutettuja koteja.

Muutakin uutta kivaa on keväällä tulossa, tänä viikonloppunakin kuvattu kaikenlaista, joten pysykäähän kuulolla!

Kuvat Pauliina Salonen.

 

 

Kommentit (10)

Karin // Tunne tilat
1/10 | 

Ihania, ihania, ihania kohteita! Ah, että mä nautin, kun käsiksi tuohon kirjaan. Erityisesti ekan ja toiseksi vikan kuvan koteihin olisi ihana päästä heti kurkistamaan lisää! 

Menisiköhän sun kautta toive eteenpäin. Ennen kuin blogisi avautuu, ruutuun lävähtää kellomainos, joka pitää erikseen sulkea. Tällaiset pakkomainokset eivät ainakaan minuun iske, vaan kääntyvät hyvin voimakkaasti mainostajaa vastaan. Ärrrrsyttää!

Em
9/10 | 

Ihana kultapannu yhdessä kuvista, mistä se on? Just vasta eksyin blogiisi Lapuan Kankureiden perässä, kaunista! Kiitos ja tunnelmallista joulua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram