Sitä kun on niin monessa mukana, niin tällä kertaa on oman 1kertaa2-malliston asiaa. Olen kiitollinen siitä, että se on pienenä merkkinä saanut kohtuullista jalansijaa kotimaassa. Väliilä jaksan markkinoida aktiivisemmin, välillä vähän passiivisemmin, muista työkuvioista riippuen. Te olette ihanasta ymmärtäneet tämän. Menekkiä on koko ajan kiitos aktiivisten jälleenmyyjien, joiden tiedot löytävät meidän nettisivuilta.

 

 

Sain alkukeväästä ihanan yhteydenoton, kiinnostaisko minua ottaa työharjoittelija? En yleensä vastaa kyllä, koska teen tosiaan töitä yksin kotona vähän erakkoluonteisesti. Nyt sain kuitenkin hyvän idean, jonka tarve on muhinut takaraivossa jo pidemmän aikaa. Tämä nuori ja taitava harjoittelijamme Miina Vähäjylkkä tiimeineen teki meille viime kesänä aivan käsittämättömän hienon videon markkinointitarkoituksiin. Olkaapa hyvät ja nauttikaa, niin kaunis, herkkä ja suloinen tunnelma, kesä on vielä muistissa <3 !

 

 

Tässä samalla myös viikonloppuluettavaa, uusi kansainvälinen designmagazine Item, jonka kaupassa on muutama tuotteemme myynnissä!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla