Sitä kun on niin monessa mukana, niin tällä kertaa on oman 1kertaa2-malliston asiaa. Olen kiitollinen siitä, että se on pienenä merkkinä saanut kohtuullista jalansijaa kotimaassa. Väliilä jaksan markkinoida aktiivisemmin, välillä vähän passiivisemmin, muista työkuvioista riippuen. Te olette ihanasta ymmärtäneet tämän. Menekkiä on koko ajan kiitos aktiivisten jälleenmyyjien, joiden tiedot löytävät meidän nettisivuilta.

 

 

Sain alkukeväästä ihanan yhteydenoton, kiinnostaisko minua ottaa työharjoittelija? En yleensä vastaa kyllä, koska teen tosiaan töitä yksin kotona vähän erakkoluonteisesti. Nyt sain kuitenkin hyvän idean, jonka tarve on muhinut takaraivossa jo pidemmän aikaa. Tämä nuori ja taitava harjoittelijamme Miina Vähäjylkkä tiimeineen teki meille viime kesänä aivan käsittämättömän hienon videon markkinointitarkoituksiin. Olkaapa hyvät ja nauttikaa, niin kaunis, herkkä ja suloinen tunnelma, kesä on vielä muistissa <3 !

 

 

Tässä samalla myös viikonloppuluettavaa, uusi kansainvälinen designmagazine Item, jonka kaupassa on muutama tuotteemme myynnissä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat