Kirjoitukset avainsanalla Designfromscandinavia

 

Onpa unohtunut kokonaan blogissa näyttää yksi mukava työkeikka, jonka teimme Pauliina Salosen kanssa tässä keväällä: omia kuvia markkinointikäyttöön uudelle Design from Scandinavian-verkkokaupalle. Verkkokaupan perustaja Maria Viita-aho-Tohni on vaikuttanut ennen perheyrityksessään VM-Carpetilla ja on nyt rohkeasti perustanut oman kaupan!

”Kulkiessani maailmalla olen luonnollisesti tutustunut moniin huonekalu- ja mattomyymälöihin, joissa on esillä hienoja skandinaavisia tuotteita, jotka ovat usein tanskalaista tai ruotsalaista alkuperää, mutta ei juurikaan suomalaista. Kuitenkin niin suunnittelultaan ja laadultaan meillä on aivan samantasoisia tuotteita kuin mitä näistä maista tulee. Minua on harmittanut, ettei niitä ole ihmisten ulottuvilla ulkomailla. Nyt olen toteuttanut yhdessä poikani kanssa pitkäaikaisen haaveeni saada suomalaisia, hienoja ja laadukkaita tuotteita esille ja myöhemmin myös laajemmin maailmalle", Maria kertoo.

Myötuulta purjeisiinne Design from scandinavia, oli mukava työskennellä kanssanne!

 

Kommentit (2)

Verkkokauppias
2/2 | 

Upeita kuvia. Kuvat näyttävät ihan saman tyylisiltä, kuin moni tunnettu design-brändi käyttää omassa mainonnassa. Todella hyvin olette onnistuneet. Design from Scandinavia kauppa on toteutettu tyylikkäästi, ilmeisesti WordPressillä (WooCommerce). Heille on rakennettu oma teema, joka tarkoittaa, että projektiin on investointi jonkin verran (ei ole ollut ihan ilmainen toteuttaa). Tässä on lähdetty oikealla tavalla liikkeelle verkkokaupan perustamisen kanssa. Markkinoinnissa on keskitytty luomaan design-fiilistä ja brändiä. Toivottavasti verkkokauppa menestyy. Kirjoitin aikanaan vinkkejä verkkokaupan perustamiseen ja siihen liittyvään markkinointiin. Käykää lukemassa jos kiinnostaa: https://www.tuotemaailma.com/verkkokaupan-perustaminen/

Itse olen rakentanut verkkokauppoja WooCommercella eli WordPressillä ja Shopifylla. Jos joku haluaa itse perustaa verkkokaupan ilman teknistä osaamista, suosittelen tutustumaan Shopify nettikauppaan: https://www.tuotemaailma.com/shopify/

Shopifylla pystyy helposti tekemään todella hienon verkkokaupan itselleen tai vaikkapa omille asiakkaille. Jos vertaisi näitä kahta alustaa keskenään, niin Shopify on kuin Apple tietokone (helppokäyttöinen) ja WooCommerce muistuttaa PC:tä, jota voit itse kustomoida enemmän omiin tarpeisiin sopivaksi (hieman edullisemmin). Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta Shopify on helpompi. Nämä ovat maailman kaksi suosituinta verkkokauppa-alustaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram