Oi minne hävisi helmikuu? Ihan pakko oli aukaista kalenteri ja ottaa silmäys viikko viikolta, mihin se aika on taas kadonnutkaan.

Kuun alussa oltiin risteilemässä ja niistä tunnelmista riittää ammennettavaa vielä pitkäksi aikaa. 

Kuun puolivälissä kävin hankkimassa uuden passin ja uuden pienen matkalaukun, ensi viikon loppuna suuntaan nimittäin Köpikseen taas vähän inspiraatiomatkalle sisustustuttavani kanssa.

Tässä kuussa olen suunnittellut mielessäni myös kattauksia, sillä olen mukana Topi-keittiöiden Kotimaisuus-kiertueella kertomassa keväisistä kattausideoista.

Meillä oli tässä välissä myös viikon mittainen hiihtoloma, jolloin olimme kotona ja lähes koko ajan vuorotellen koko perhe kuumessa tai muuten kipeänä. 

Tässä kuussa kuvasimme Salosen Pauliinan kanssa uusia kuvia Tapio Anttila Collectionille, laitan ne toki blogiin heti kun saan kuvat käyttööni. Tunnelmia kuvauksista voi kurkistaa mun instasta @piiakalliomaki.

Olemme saaneet myös uudet sängyt poikien huoneisiin, se olikin yhden päivän mittainen roudausoperaatio, ne on tarkoitus kuvata tänä viikonloppuna ja laittaa kuvat tänne blogiin mahdollisimman pian, joten mukavaa etenemistä on sisustusasioissa meillä. 

Hyvää viikonloppua teille!

 

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla