Näin värikkäitä kuvia nähdään tässä blogissa harvoin, mutta nyt on kyllä pakko laittaa kuvat käsittelemättömänä, niin ihanissa maisemissa vietetään lomaa.

Olemme Oulujärven rannalla mökkeilemässä lapsuudenmaisemissani. Viime aikoina olemme :

-ajaneet mökkipihan nurmikkoa ja niittäneet heinää

-kantaneet järvestä saunavettä ja saunoneet puulämmmitteisessä saunassa monena iltana

-uineet jääkylmässä järvivedessä

-käyneet veneilemässä ja kalalla

-paistettu muurinpohjalettuja rantanuotiolla

-tavattu ystäviä

-käyty paikallisilla festareilla

-ajalleet järven rantoja vähän eri paikoissa

-ihailleet järven alati muuttuvaa olemusta, se muuttuu sateella, myskyllä, tuulella ja aurinkoisella tyynellä aina ihan eri näköiseksi. 

Olen viettänyt tämän järven rannalla koko ikäni ja se on minulle todella rakas, vaikka siihen liittyy myös surua, kun menetin isäni järvelle tapaturmaisessa veneonnettomuudessa, kun olin 8-vuotias. Myrskyluodon Maijan tapaan perheemme oli annettava se järvelle anteeksi ja jatkettava kesälomailua täällä isäni rakentamassa pikkumökissä järven rannalla.

Täällä jotenkin pulssi alkaa heti laskea ja mieli rauhoittua, tahti hidastua. Täällä nyt akut ladattuna lähden huomenna kohti Helsinkiä vähän työhommiin ja torstain asuntomessujen pressipäivää Mikkelissä!

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat