Kirjoitukset avainsanalla Arvonta

 

 

Kirjoittelin ihanasta kotimaisesta Laine-puualustasta jo ennen joulua (lue juttu täältä) ja lupasin mukavan yhteistyön. Se meinasi jäädä alkuvuoden jalkoihin, mutta tässä se nyt: Arvonta yhdestä MUSTASTA alustasta. 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 1.2. klo 15. 

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, VOITTAJALLE ON ILMOITETTU HLÖKOHTAISESTI! Kaunis kiitos kaikille osallistujille!

Osallistut kommentoimalla alle, onko valmistaja Muoto2 sinulle tuttu ja mihin sinä keksisit tätä kaunista alustaa käyttää?

Onnea arvontaan!

 

Kommentit (59)

Airiina

Ei ole tuttu vielä mutta varmasti tutustun enemmän, juusto tarjoilun alustana voisin käyttää.

HennaJenniina

Ei ole tuttu, pöydällä pitäisin ja siinä voisi olla vaikka korppuja ja pikkuleipiä.

Peppinen

Keittiön pöydällä ja siihen voitaisiin laittaa päivän posti aina. Ei ole tuttu merkki Muoto2.

Pimassou

Ei ole entuudestaan tuttu merkki, pitää tutustua tarkemmin. Tuon kauniin alustan laittaisin ruokapöytään, sen päällä voisi tarjoilla hedelmiä tai leipää. :) Kaunis käyttöesine!

Karin // Tunne tilat

Toki on tuttu! Ihan mitä vaan tarjoiltavaa ruokapöytään. Vaikka voisi olla kaunis kellojen tai korujen alustanakin :)

Sara

Muoto2 on mulle uusi tuttavuus, mielenkiintoinen sellainen! (: Pitäisin alustaa keittiönpöydällä hedelmillä tai pikkunaposteltavalla täytettynä.

Vierailija

Uusi tuttavuus minullekin, kiitos kun esittelit. Itse näkisin sarjan näitä seinällä. Juusto- tai pullatarjottimena olisi oiva myös.

outiV

Oi miten kaunis! Muoto2 ei ollut entuudestaan tuttu, piti ihan käydä heidän verkkosivuillaan: löytyi useita upeita tuotteita. - Alusta pääsisi ison 10 hengen ruokapöytämme päälle katseenvangitsijaksi, hedelmä- ja tarjoilualustaksi. 

Ultimathule

Ei ole tuttu. Laittaisin eteisen pöydälle, avaimet, kännykkää jne edelleen samassa paikassa. Kaunis todella!

MillaAurora

Muoto2 on Tampereen Designtorilta tuttu. Juuri tuota mustaa alustaa olen ihaillut. Pitäisin aina pöydällä esim. sitruunojen lautasena.

Pippa

Hassua, miten vähän kotimaiset merkit saavat tilaa lehdissä. Hauskaa siis tutustua Muoto2:en tätä kautta!

Alusta suorastaan vaatisi päästä tapasvadiksi keskelle illallispöytää! Haluaisin koota sille välimerellisiä herkkuja koko ison porukan naposteltavaksi...

Mirella - Savo Living

Muoto2 on nimenä tuttu. Sinun blogipostauksen jälkeen kävinkin lähemmin tutustumassa tuotevalikoimaan. Ihastuin juuri tähän Laine-alustaan. Tällaiselle upealle alustalle on kyllä helppo löytää useita käyttöpaikkoja. Voisin käyttää upeaa alustaa tietenkin ruokapöydän kattauksissa. Voisin käyttää sitä myös kylpyhuoneen pukutilassa, jossa on vesikarahvi ja juomalasit odottamassa janoisia löylyttelijöitä.

amj

Luin edellisen postauksen aiheesta myös, joten ihan vähän tuttu. Haluaisin katsella tätä joka päivä, joten se pääsisi joko aamiaiskattaukseen muiden lakattujen puuastioiden seuraan tai eteisen tasolle avaimia ja kännyköitä säilyttämään.

Netteriina

Muoto2 on minulle uusi tuttavuus. Todella kaunis on tuo alusta, voisin pitää siinä vaikkapa koruja tai sitten hedelmiä :) Suurella innolla mukana arvonnassa!

Karoliina

Vielä ei ole tuttu, mutta kiitos esittelystä, aivan ihana alusta! Suomalainen käsityö on vertaansa vailla! Tarjoiluastiana tämä saisi keittiöstäni paikkansa.

Bikke

Muoto ei ole tuttu... Harmi! Kaunista kun ovat :) Tuota alustaa käyttäisin illanistujaisissa jotta vieraatkin pääsisivät ihailemaan!

HannaKoo

Eipä ole tuttu entuudestaan! Tosi kivalta näyttää ja tuotahan voisi käyttää vaikka herkkujen tarjoamiseen vieraille :)

elsa

Ei ole tuttu kyseinen valmistaja. Ihana tarjoilualusta, vois käyttää vaikka minkä herkkujen tarjoiluun :)

Milla

Valmistaja ei ole tuttu entuudestaan. Varmasti keksisin tälle käyttöä. Värikin on tyylikäs musta.

Hene

Ei ole tuttu merkki. Aivan ihanan näköinen ja käyttöä löytyisi melkein minkä vaan tarjottavan alustana! :)

Koppis

Olen nähnyt ihastunut, muttei tieto kuka valmistanut. Upea on - käyttäisin esim tarjoiluastiana esim käsintehdylle suklaalle, kylppärissä saippualle ja kynsiharjalle, olohuoneessa kynttilöiden alle yms.

SuviSini

Jossain netissä on kyllä tullut vastaan Muoto2 ja nuo alustat, hienoa muotoilua!

Tarjoilisin miehelle tuolta alustalta karjalanpiirakat ja munavoin, vähän luksusta arkeen:)

piha

Ihana, eikä entuudestaan tuttu lainkaan! Varmaankin tarjottimena ja alustana tulisi käytettyä.

ElísabetL

Nimenä tuttu, mutta tarkemmin en vielä ole tutustunut. Hedelmäalustana käyttäisin.

Hlj

Enpä ole valmistajasta ennen kuullut, mutta nyt kyllä kiinnostuin! :) Hedelmätarjottimeksi ainakin sopisi hyvin, mutta voisipa tuohon asetella myös leipiä ja muuta pientä tarjottavaa!

Tj

Valmistaja ei ole tuttu entuudestaan. Tarjottimelle olisi kyllä kahvipöydässä käyttöä mm. kekseille tai suolaisille purtaville. Varmasti myös viinirypäleet saisi tuohon hienosti esille.

Katjuska

En tunne Muoto2 ennestään. Ihastuttava alusta löytäisi monta käyttötapaa: tarjoilualustana vaikka leipäkorin tilalla, kynttiläalustana, hedelmävatina.

helkku

Ihana alusta! Käyttäisin varmaankin tarjoilualustana, kynttiläalustana, kokoaisin päälle astelmia jne. Keksisin kyllä käyttöä :D

Vaulis

Olen nähnyt Muoto2:n alustoja jossain sisustuslehdessä, mutta sen enempää ei ole tuttu – mutta sitäkin kauniimpi! :)
Kiitos kiinnostavasta ja kauniista blogista! Olen lukenut pikavauhtia kaikki postaukset läpi :)

Mimy

Ei ole tuttu! Luultavasti pitäisin keittiön pöydällä ja siihen esim keksejä, leipää, hedelmiä tms :)

tiia

Muoto2 on tuttu :). Taitavia tekijöitä ja mm heidän kellonsa on supermahtava idea, lapsiperheessä keksin kellolle monta käyttötapaa.

tiia

Ja siis tuota tarjotinta käyttäisin parhaiten alustana tarjoillesani suklaata teen kanssa vieraille <3

mutteri

Tuttu ei ole. Voihan tuon päälle laittaa vaikka mitä, tarjoilusta toimistoon, mutta tuotehan on niin kaunis, että todennäköisesti sortuisin enimmäkseen pitämään sitä vaan esillä:) Ihana!

Maijku

Ei ole ennestään tuttu. Mielenkintoinen uusi tuttavuus kuitenkin! Todennäköisesti antaisin tuon ystävälleni häälahjaksi, jos raaskisin siitä luopua 😊

MallaT

Hei
Muoto2 ei ole vielä tuttu. Voisin vaikka laittaa seinälle tai sitten se voisi olla pöydällä kaunistuksena :)

Anki

Ei ole tuttu. Mieleeni tulee käyttää tuota matalan kynttilän kanssa, jonka liekki tuo muodot entistä paremmin esiin. Kertakaikkiaan haluaisin sen nähdä kynttilällä valaistuja. Viinirypäleitä voisin myös asettaa noin kauniille alustalle kynttilän viereen.

/N

Ei ole tuttu, mutta kävin kurkkaa sivut. Kivoja juttuja! Kaunis tämä tarjotin itsessäänkin pöydällä.

Vierailija

Ei ole vielä tuttu mutta mielelläni tutustuisin. Ainan ekaksi laittaisin Runebergin tortut tarjolle ja keväällä vaikka pienet pavlovat

Mari - Puolitoista kerrosta kotia

Eipä ole tuttu. Alusta pääsisi moneen käyttöön, kaunis kun on: kahvipöydän tarjottavat, kynttilät ja muut asetelmat, hedelmät...

Sirpa | Yours, S

Nimen olen kuullut, mutta selvästi pitää tutustua enemmän! :)

Tarjoiluun käyttäisin alustaa, vaikka todella monikäyttöinen on. 

Siinatar

Ei ole tuttu merkki vielä =). Tarjoilualustana käyttäisin. Mukaan kivaan arvontaan!

Sanna K.

Ei ole tuttu vielä, mutta tossa olis kiva pitää vaikka leivät ja juusto, on todella kaunis!

anna s.

ei ole tuttu merkki minulle, mutta kauniilta näyttää kyllä alusta :) Pitäisin sitä keittiön pöydällä ja laittaisin siihen hedelmiä :)

Jouluun enää pari viikkoa! Sen kunniaksi laitan arvontaan yhden Aina Oikein-kirjan. Se ehtii toivottavasti vielä joululahjaksi joko itselle tai jollekin tärkeälle.

Olen myyjäisissä kuullut, miten tyttäret aikovat antaa kirjan lahjaksi äidilleen pikku vinkiksi siitä, mitä neuleita nuoreen kotiin voisi neuloa. Pari äitiä on antamassa kirjan tyttärelleen osviitaksi siitä, mihin neuleinnostusta voisi suunnata, peitonhan voi sitten vaikka viedä mukanaan, kun muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin. Kirjaa on hankittu myös käsitöitä tekevälle siskolle ja ihan vain itselle rentoutumiseen ja visuaaliseen nautiskeluun. Paljon ideoita ja ihania kohtaamisia on ollut.

Arvonta alkaa nyt ja loppuu pe 18.12. klo 19.00. Osallistut kommentoimalla postaukseen, joko olet päässyt kirjaa selaamaan, mitä ajatuksia se on herättänyt tai ihan mitä vain -  ja jättämällä meiliosoitteesi, jotta tavoitan voittajan mahdollisimman nopeasti ja saan kirjan matkaan ennen aattoa.

Onnea arvontaan :)

Kuvat Ulla-Maija Lähteenmäki / Cozypublishing.

Kommentit (82)

Vierailija

Ahkera neuloja - joka ei omista yhtään neulontakirjaa!! - tuntee suurta tarvetta osallistua juuri tähän arvontaan! Arvattavasti täynnä ihania kuvia ja erinomaisia ideoita! 💛

Jutta

Aikoinaan ahkerasti neulonut... Jokohan nyt olisi uudestaan aika tarttua puikkoihin? Oi ja voi, kun onni suosisi! :)

Sanna-K.

Siis nyt tai ei koskaan: paluu neulonnan pariin, hops hops! Mihin ihme hukkaan se on unohtunut?

Sumi

Nyt on ollut kyllä tosi pitkä tauko käsitöiden suhteen. Lankoja olisi, mutta inspitaatio on hukassa.

H

Ihana kirja, jota kirjakaupassa jo selailin. Upeita kuvia ja ihana ulkoasu. Teen lähes päivittäin käsitöitä, joten tarpeeseen tulisi uudet ideat ja neuleohjeet!

Anjuska

Haluaisin palata taas neulonnan pariin vuosien jälkeen. Kirja vaikuttaa erittäin inspiroivalta!

Lyde

Olen päässyt sen yhden kerran nopsasti selaamaan, oli kiva kyllä tavatakin! Olisi mukava perehtyä kirjaan ajan kanssa :-)

Riikka

Oma kirja jo löytyy jo ja harva se päivä katselen sen upeita, kutsuvia kuvia. Kun nykyinen neuletyö valmistuu, olen toivottavasti jo osannut päättää, minkä kirjan malleista haluan ensin neuloa... Mielessä on ystävä, jolle Aina oikein olisi täydellinen joululahja, joten mukana arvonnassa. :)

Essi // Koti rakennetaan tunte...

Surkea neuloja, joka siihen touhuun välillä silti innostuu. Ehkä kirja motivoisi taloprojektin jälkeen aiheeseen tarttumiseen? ;)

Sari P

Puikot kilisevät olohuoneen sohvalla tasaiseen tahtiin, mutta yleensä valmistuu paitoja tai lapasia. Sisustusneulomista olisi kiva kokeilla!

4xäiskä

Tuohon kirjaan en ole vielä tutustunut, joten innookkaana neulojana arvonnassa mukana!

JohannaL

Ilman muuta osallistun. En ole ehtinyt vielä kirjaa hankkia, vaikka tarkoitus on. En ole päässyt edes selaamaan mutta netissä olen ihastellut.

Sara

En ole päässyt tuota kirjaa selaamaan, mutta innolla ottaisin sen tuomaan neulomisinnon takaisin. (:

Sanna P

Tämä on mulle ihan uusi kirjatuttavuus, mutta mitä mielelläni tutustuisin paremmin, käsityökirjoja ei voi olla koskaan liikaa (paitsi miehen mielestä :D)

sannikas

Kun olen innokas neuloja niin tämä tulisi minulle.Olisi kiva tehdä helppoa neuletta.Kiinnostava kirja.

Weetis

Ihana kirja, paljon kauniita kuvia. Ja jos joku innostuu kutomaan tämän myötä niin mikäs sen mukavampaa. Jo instassa ihailin näitä kuvia.

Katjuska

Tästä kirjasta voisi löytyä ihanaa neulottavaa pitkän "virkkailukauden" jälkeen. Koitan onneani...

Vierailija

Kurkkasin kirjaa ja tuo pitää saada itselle! Ihania kuvia ja niin helpon oloisia ohjeita!

Helena

Kirja kuulostaa todella inspiroivalta. Jos arvonnassa ei lykästä niin pitää ainakin käydä selaamassa kirjaa kun sitä on niin kehuttu.

cherrycloud

En ole tätä kirjaa vielä päässyt selailemaan, kiva olisi kyllä jotakin neuloa nyt talven aikana :)

Lienu

En ole päässyt valitettavasti selaamaan. Itselle tämän hankin jos en lahjaksi saa. Aivan ihanalta kirjalta vaikuttaa blogissasi ja muualla näkemieni kuvien perusteella.

Emmmmi

Itse tekisin käsillä mielelläni, mutta usein erilaiset neulonta-/virkkaus-/ristipistotyöt eivät istu kovin hyvin moderniin kotiin. Jospa tästä kirjasta löytyisi minulle uusi projekti.

Nipsu

En ole kummoinen neuloja mutta käsittääkseni tämän kirjan ohjeet eivät sitä edellytäkään.

Zojanna

Aina oikein - kuulostaa sopivalta! En ole vielä kirjaan tutustunut, mutta tekisi mieli :)

Lissu

Ihana kirja! Kuvia olen ihaillut netistä mutten vielä ole päässyt kirjaa selaamaan. Tämän toivoisin itselleni!

Queenie

Vihdoinkin kirja, jossa ohjeita mitkä ymmärrän...tai luulen ainakin niin, aina oikein, eikös se niin mennyt?...

daria

Ihania perusohjeita ja helppo toteuttaa. Saa unohtamaan käsityötuntien hikiset puikot ja soivat sukkalangat!

Janica

En ole vielä kirjaa päässyt selailemaan, vaikka olen siitä kuullutkin jo muutaman kerran. Kuulostaa mainiolta sekä itselle että äidille :)

hannna1

Tuo kirja on minulle aivan uusi tuttavuus, joten paljoakaan kommentia en siitä osaa heittää. Kirja vaikuttaa kuitenkin oikein lupaavalta <:

Jenni

Josko sitä opettelisi uudelleen neulomaan, joululomalla voisi olla kerrankin aikaa. Ainakin saisi roppakaupalla sisustusinspiraatiota.

Vierailija

Voi, olisipa kiva lahja itselle, jospa jotain saisi taas aikaiseksi ja palautuisi kuviot mieleen 😊

Sarinarhi

Kirjaan en ole tutustunut- kernaasti sitä selaisisin.

Neulonut en ole vuosikausiin, osaisinko vielä?

Paula

Pitääpä käydä katsastamassa kirja kaupassa. Sieltä voisi löytyä hyviä ohjeita tällaiselle "väärin" neulojalle. Kiva olisi saada ideoita kirjasta sen ikuisen kaulaliinan neulomisen sijaan.

Vierailija

Enpä ole ikinä katsonut kirjaa,kuullut olen kyllä tästä. Äidille kirja menisi :)

Ilona S.

Uneksin itseneulomastani sängynpeitosta. ja nuorisolle voisi tehdä kaikkea erikoista, kun olisi vaan ideoita ja malleja.

Vierailija

En ole nähnyt tuota kirjaa missään, joten en tiedä, mitä se sisältää, mutta se on aina tervetullut kotiini, sillä olen ihanien neule- ja virkkauskirjojen hamstraaja.

Hippu

En ole vielä kirjaan tutustunut, mutta kyllä kiehtoisi ajatus siitä, että hektisen arjen keskellä kynnys ryhtyä käsitöihin olisi matalampi, kun neuleohjeet olisivat helpompia (ainaoikeaa). Monesti käsityöt jäävät itselläni vain ajatuksen tasolle siksi, että ohjeiden tulkitseminen on niin haastavaa ja aikaavievää, ettei ehdi alkua pidemmälle.

äiti

En ole aiemmin törmännyt tähän kirjaan, mutta kiinostais päästä selaamaan ja tutustumaan tarkemmin :)

Kaksi vasenta kättä.

Houkuttelevan näköinen kirja. 11- vuotias tytär on toivonut lankoja, puikkoja ja neuleohjeita joululahjaksi. Tämä kirja vaikuttaa sekä äidin että tyttären makuun sopivalta, yksinkertaisia, stressittömiä ja käyttökelpoisia malleja - kiitän kirjavinkkaria ja pistän nimen muistiin, arpaonnea ei ole ollut enkä sen päälle osaa laskeakaan :)

Pia

Tänään selasin kirjaa kirjakaupassa ja ihastuin siihen heti! Täytyy ostaa kirja heti jos ei arpaonni suosi :) Olisi ihana alkaa neulomaan vuosien tauon jälkeen :)

Mallat

Satunnainen neuloja olen nykyään. Aikaisemmin neuloin paljon. Nyt inspistä kaipaillen ja kirjaasi itselleni toivoen ; )

Sopiva

Herkullisen näköinen kirja. En vielä ole päässyt tutustumaan livenä. Ihanaa olisi tällainen pukin paketista löytää :)

Aino

Aina oikein olisi minulle juuri sopivan meditatiivinen tapa jatkaa uinumassa ollutta neulomisharrastusta.

TJ

Super kaunis kirja. Pääsin selaamaan Kaapelilla. Äidille menisi pakettiin tämä ihanuus <3

Ellimarjukka

Tämän kirjan takia tekee mieli tarttua puikkoihin parin vuoden tauon jälkeen. Inspiroivaa ja kaunista!

Vierailija

En ole tutustunut kirjaan vielä, mutta kirja olisi kyllä aivan mahtava antaa lahjaksi siskolle :)

Vierailija

Neuleohjeita ei ole koskaan liikaa. Neulon tosi paljon, joskaan sisustukseen en ole tähän ikään neulonut vielä mitään.

Sarianna

Jos arvonnassa tärppäisi antaisin joululahjaksi. Paljon on tästä kuultu mutta ei ole päässyt livenä näkemään.

Vierailija

Ehkäpä tämän kirjan avulla petraantuisi tuo neulomisen taito. Intoa kovasti, mutta monet ohjeet liian vaikeita aloittelijalle. Tämän kirjan kanssa ei sitä ongelmaa käsittääkseni olisi.

Käyttäjä2055

Vasta aloitin neulontaurani, kun sykersin yhtiä sukkia kolme neljä kertaa. Helpot ohjeet siis kiinnostaisivat kovasti! 

Jokos teille kaikille tulee blogimme paperinen emolehti Glorian Koti suoraan kotiin? Jos ei vielä tule, nyt kannattaa osallistua tähän arvontaan, sillä arvon yhden vuosikerran meidän blogin uudehkon osoitteen kunniaksi!

Todella raikkaaksi ja pirteäksi uudistuneessa perinteikkäässä lehdessä on nyt myös uusi Bloggaajien palsta, jossa minä, Jonna, Heli ja Tua kerromme sisustuksen uusista tuulista, omista suosikeistamme ja kunkin kauden jutuista omasta näkökulmastamme. Tervetuloa seuraamaan sitä siis!

Me näemmekin Jonnan kanssa huomenna aamulla varhain lentokentällä, kun lähdemme yhdistyksemme kanssa Berliiniin vähän haistelemaan uusia boheemeja tuulia ja oppimaan jotain uuttakin. Itselleni tälläiset matkat ovat mukava tapa tavata kollegoita ja samalla päästä ulkomaille tuulettumaan.

Arvon tämän arvonnan voittajan viikon päästä torstaina 29.10. illalla. Osallistut kommentoimalla alle jotain kivaa!

 

Kommentit (56)

Vierailija

Ihana lehti syysiltojen iloksi ja talviaamujen ratoksi sekä kevät hankien seuraksi ja tietenkin kesäpäivien huipennukseksi!

Raija V

Ihana lehti. Ostan silloin tällöin irtonumeron. Olen innokas sisustuslehtien

lukija. Lisäksi luen paljon sisustusblogeja. Olisipa mukavaa jos lehti tulisi

minulle.

Päiviiiiiii

Ottaisin kyllä tämän lehden mielelläni iltalukemiseksi yöpöydälle! Laitetaan seiska vaihtoon hetkeksi :)

Lyde

Hauskaa matkaa! Ostin juuri irtonumeron, ja oli kiva nähdä sinut siellä sivuilla :-)

JohannaL

Bongasinkin sut lehdestä :) Ostan lehden jokaisen irtonumeron, eli ilman muuta osallistun arvontaan.

Karin // Tunne tilat

Onneksi yksi pitkäaikaissuosikeistani on taas "noussut". Mukana arvonnassa siis.

Suski

Ihana olisi käpertyä soffalle tätä lehteä lukemaan! Siinä on ollut aina jotain inspiroivaa. Kiva olisi nähdä miten uudistunut!

Tarja

Olen tukemut noin viisi vuotta sitten mutta nyt lehti on tainnut uudistua - mukana arvonnassa koska rempottisuunnitelmat ovat vauhdissa

Vierailija

Tuttu lehti ja ikäväkin sitä on. Rahapussi ei vaan enää anna myöden tilaamiseen joten jäänyt irtonumeroiden ostoon. Piristäisi kummasti kun olisi mitä odotella pimeissä syysilloissa.

Suvi

Olen joskus tilannut lehteä, nyt olisi hauska nähdä mihin suuntaan lehti on muuttunut ?

Mirella - Savo Living

Taitaa olla just niin, että juuri Glorian Kodin tilaus on päättynyt vähän aikaa sitten. Muutaman irtonumeron ennättänyt ostanut jo tässä välissä. GK on kyllä niitä parhaimpia sisustuslehtiä Suomessa. En nyt sitten vielä laita uutta tilausta, jos vaikka voittaisin lehden vuosikerran arvontasi kautta. Arvonnat on vaan niin kivoja, niihin on vaan pakko osallistua. =)

jasmis

Meille tulee vain Aku ankka, laskuja ja mainoksia. Tämä olisi kiva piristys postin joukkoon :)

Manta65

Olisipa ihanaa kääriytyä pimeänä syysiltana huopaan ja ottaa tämä lehti luettavaksi.

Maiju

Ostan Glorian Kodin irtonumeron aina kun vaan raaskin, postilaatikkoon kannettuna se olisi todellista luksusta! :)

Hipsuloinen

Hei! Glorian koti on minusta aidosti paras suomalainen sisustuslehti. Kuitenkin ostan kaikki lehdet aina irtonumeroina. Lahjatilaus olisi tosi kiva ylläri :) 

Jenna M

Tässäpä olisi kivaa lukemista syysiltoihin! Ja kiitoksia ihanasta blogistasi, olen saanut paljon ideoita omaan sisustukseeni!

saikkupe

Hyvä lehti, tulee itsellekin, mutta jos onni potkii, annan tilauksen joululahjaksi siskolleni.

Saara

Reipas vuosi jo vietetty remontoiden omaa asuntoa, tuskastuttavaa hommaa toisinaan. Blogiasi lueskellen jaksaa tsempata suurienkin harmitusten keskellä! Lehtitilaus voisi tuoda lisää särmää ja uusia ideoita jo turtuneelle remontoijalle!

Follow my blog with Bloglovin

Alkavien kylmenevien ilmojen ja pohjoisten raikkaiden tuulien kunniaksi blogissa alkaa NYT arvonta, ensimmäinen täällä Glorian Kodin sivujen alla, meidän oman 1kertaa2-malliston uudesta Kenno-peitosta!

Mallisto täydentyy kaksi kertaa vuodessa uusilla kuoseilla ja / tai väreillä. Nyt ollaan ilakoitu joka sesonki jollain värikkäällä värillä, jotka ovatkin ilahduttaneet meidän faneja. Malliston olemus perustuu pitkälti rauhalliselle musta-valko-harmaalle väriskaalalle, joten tänä syksynä suunnittelimme uuden kuosin, musta-harmaan Kennon. Peitto on taattua 100 % ihanantuntuista Woolmark-villaa ja valmistettu kotimaassa, kuten meidän muutkin tuotteet. Samasta kuosista löytyy nyt myös 50 x 50 cm tyyny.

Nyt arvomme siis yhden Kenno-peiton, arvontaan osallistut kommentoimalla tähän jotain kivaa! Arvonta päättyy, kun palaamme pohjoisesta sunnuntai-iltana 18.10.

Laita kommentin mukaan myös nimimerkki, jotta löydämme voittajan helpommin!

 

Kommentit (102)

Markke

Oi ehdottomasti mukana arvonnassa! 1x2 tuotteet on aivan fantastisen ihania ja todella laadukkaita. Kotona on jo yksi tyyny, mutta peitto puuttuu ja opiskelija-asunnossa vetää eivätkä patterit juurikaan lämpene talvisin eli tarvetta tällaiselle lämmittäjälle todella olisi. Kiitos myös unelmia ruokkivasta blogista! :)

Venla

Tykkään niin paljon noista 1kertaa2-malliston graafisista kuoseista. Ehdottomasti mukana arvonnassa:)

Liina / Villa Ilona

Oih, tuolle peitolle olisi kyllä käyttöä! Yksi tyyny meiltä 1kertaa2 -mallistosta jo löytyy ja niin mielelläni täydentäisin kokoelmaa peitollakin. :)

TiaKo

1kertaa2 tuotteet on kyllä älyttömän kivoja! Pakkohan se on olla mukana tällaisessa arvonnassa :)

Lyde

Osallistun arvontaan! Toivon, että voitto osuu kohdalle, niin voisin tulla hakemaan peiton itse, hyvä tekosyy taas tavata ja päästä teidän nurkkiin pyörimään :-)

Jenni

Mukana! Meillä olisi ehdottomasti vielä tilaa teidän tuotteille. Kiva (myös) tämä uusi kuosi!

Karin

Aivan ehdottomasti mukana. Kaipaan kipeästi hyvälaatuista villapeittoa ? nykyiset tikkuilee liikaa... 

Marzupilami

Ihana torkkupeitto! Olen koko syksyn etsinyt täydellistä torkkupeittoa tuo on juuri se mitä olen etsinyt! Kylmä talvi tulossa ja tuo yksinkertaisen kaunis torkkupeitto lämmittäisi iltoja ja sopii kuin nenä päähän sisustukseeni. Sisustuksessa minulle tärkeää on kotimaisuus ja laadukkuus joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

Riikka

Onneksi löysin uudestaan teidän blogiin! Jokunen postaus ehti mennä ohi muuton myötä, mutta täällä ollaan taas ja myös mukana arvonnassa. Ihanat kuvat jälleen <3

Jutta

Ihana arvonta! Ehdottomasti mun suosikkituotteita on Seitti-tyynyt, ja kiva olisi saada niille kaveri! :)

Suvi

Remontoidaan juuri uutta kotia ja tämä peitto näyttäisi oikein hyvältä sohvan reunalla uudessa olohuoneessa ?

nainen58

Onpa hienot värit ja mikä parasta lämmittävää villaa ja kotimainen, ei voisi paremmin olla. Jos peiton saan, niin tyynynkin ostan.

Elluellu

Tuo lämmittäisi kyllä mieltä ja silmää näin syksyn tullen ❤ eliixa_(at)hotmail.com

Sari F.

Ihana peitto, joka olisi meille erittäin tervetullut lämmittämään viileneviä syysiltoja kotosalla. Mukana siis arvonnassa!

tii

PEitto passais niin mukavasti meidän soffalle syysiltoja lämmittämään. 

Niin olen iloinen, että sinut taas löysin sitten mustan pisteen.

Vierailija

Todella kaunis peitto, ihanat sävyt ja ihana materiaali! Paikka sille meidän kodissa olisi jo mietittynä ?!

heidirisku

Vaikka minua ei koskaan onni suosi arvonnoissa, niin osallistun silti. Ihana uusi kuosi - ja mun lempiväreissä. ;)

Mannu

Ihanaa on ollut seurata niin 1 x 2 -mallistoa kuin talonrakennusprojektiakin jo pitkän aikaa. Onnea koko perheen elämään! Arvonnassa mukana äidin vuoksi, kun ei osaa itse osallistua ja on torkkupeiton tarpeessa.

SallaH

Meillä on pyöreät muodot ja mehiläinen sisustuksessa teemana kotonamme, joten tuo ihana kenno-kuvio olisi täydellinen meille! Yhtä aikaa klassisen graafinen ja viittaa tuttuun designin muotoon, ja sitten modernin veikeä, ehkä vähän digiaikainenkin :) .

Milanosta

Ehdottomasti arvonnassa mukana; täällä Milanossa sataa parhaillaan, on viileää ja kosteaa, joten ihanalle villapeitolle olisi tarvetta !!

Mamma A.

oi,mikä arvonta!

Kiva oli löytää tänne ja tutustua mallistoonne.Erityisesti ihastuin tuotteidenne väreihin!

Kiki

Syksyiset terveiset kotikonttorilta! Etäpäivän hernaritauon voi viettää kätevästi samalla arvontaan osallistumalla. ;)

Karoliina

Onpa kaunis, syksyinen kuosi! Koskaan en ole vielä mitään voittanut, mutta jos onni on myötä, niin tämä lähtisi lahjaksi äidilleni.

Raija V

Olen mukana arvonnassa. Peitto sopisi loistavasti meidän salvian vihreään crinolette tuoliin, joka on sijoitettu takan eteen.  Ihana peitto.

Elisa

Kotimaisuutta, laadukkuutta, ajattomuutta ja tietenkin kaunista kuosia ihaillen mukana arvonnassa

ullanalle

Toiveissa olisi asunnon vaihto. Olisipa ihana päästä kotiin uusi kaunis peitto kainalossa.

Riksu

aah aivan ihana! Sopisi tietenkin meillekin! ? näin raskausaikana ja muutenkin tykkään nukkua esikoisen kanssa päiväunia eikä hänen pienten peittojen alle mahduta molemmat yhdessä ?!

Minttu-Susanna

Tämän kun saisi, aivan ihana! Pidän kovasti 1kertaa2-merkin tuotteista, materiaali ja se, että ne on Suomessa tehty on ihan parasta.

Sari P

Upeita tuotteita, kävin kotisivuillanne ihastelemassa tyynyjä <3 Ja vielä Suomessa valmistettuja :)

Villis

Ihanan peitto ja ihana blogi! Ehdottomasti olen mukana tässä arvonnassa, vaikka harvoin blogiarvontoihin osallistun, nyt kannattaa:)))

Essi//Koti rakennetaan tunteella

Onpas kivat! Nyt löysin tänne pitkästä aikaa lueskelemaan ja pitääkin tankata tekstit läpi :)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat