Nytpä siirrytään messutalon runsaiden ja herkullisten kuvien jälkeen taas omaan matalaan majaamme, missä asiat edistyvät hitaasti, mutta varmasti tässä töiden ja projektien ohella.

Samaan aikaan kun makuuhuoneen vaatekaapit, asennettiin myös eteisen vaatekaappi. Siihen valittiin väriksi mattaharmaa, joka on erittäin käytännöllinen lapsiperheväri, lisäksi myös mukavan uudennäköinen, ajanhenkinen ja betonilattian kanssa hyvin yhteensopiva väritys.

Tämänkin kaapin toimitti Kabinetti. Jokaiselle perheenjäsenelle suunniteltiin oma laatikko, mihin sitten syksyllä saa ne pipot, huivit ja hanskat helposti löydettäviksi esille. Perheenäiti osaa arvostaa näitä juttuja.

Heti vaatteita ja kenkiä kaappiin laitettessa huomattiin myös, että olisi pitänyt tilata vielä yksi hylly tuohon takkien alle alas kenkiä varten, nyt jää ihan selkeää hukkatilaa. Pitää sellainen tilata jossain vaiheessa täydennyksenä. Muutenkin kaappiin jäi yllättäen aluksi paljon tyhjää, kun ehdittiin jo odotellessa roudata kaikki ulkovaatteet vintille kesäsäilytykseen, mutta eiköpähän tämäkin kaappi saada ennen pitkää ihan täydeksi. Korkeus kattoon saakka on aivan mahtavaa ja ovien taakse kätkeytyy siististi nyt myös talotekniikkaa.

Koska piha on meillä vielä ihan maakasoina, tämä virallinen pihan perimmäisenä oleva pääsisäänkäyntimme ei oikeastaan ole vielä edes käytössä. Vieraat ohjautuvat automaattisesti sisälle ensimmäisestä ovesta, jonka näkevät kadulta eli terassin ovesta suoraan olohuoneeseen, se on jotenkin huvittavaa.

Omakin perhe käyttää nyt terassin ovea, kun lapset ovat nyt innostuneet leikkimään siellä vesisotaa pyssyillä nyt muutamina kesähellepäivinä :) Ne harvat vaatteet, sandaalit ja lippikset jäävät sitten yleensä siihen olohuoneen lattialle. Jokunen arkisten käyttäytymismallien muutos on siis syksyllä tiedossa. Jokatapauksessa kaapit ovat nyt valmiina odottamassa!

Eteinen on hankala kuvattava, kun siinä on aika lyhyet etäisyydet. Todellisuudessa tuossa on tilaa vielä kuitenkin jollekin penkille ja kivoille koukuille seinään...

Kommentit (5)

6/5 | 

Meillekin tuli Kabinetista liuku-ovet arki-eteiseen ja olen ollut niin onnellinen kun olen saanut sinne purkaa laatikoita, talvivaatteet, luistimet, monot, kypärät jne. On kyllä niin luksusta. Upeat nuo teidän ovet ja samoin laatikot. Meille tuli korilaatikot, eivät läheskään yhtä näyttävät mutta arjessa varmasti toimivat,

Samoissa tunnelmissa, muutettu on ja pikkuhiljaa homma edityy kodista käsin.

Mukavia aurinkoisia kesäpäiviä!

7/5 | 

Entäpä ritilähylly? Tossa näyttäis olevan kenkiä kahdessa rivissä lattiatasolla. Mikäli siihen tulis umpinainen hyllylevy pitäis ihan käsikopelolla tutkia mitä takarivissä on, ritilän läpi kaikki olis näkyvissä.

Anonyymi
10/5 | 

Näyttää tosi hyvältä! Meillä on vastaavanlaisessa kolossa Elfan hylly- ja korijärjestelmä ja katosta lattiaan ulottuvat Kirenan liukuovet. Takkien alla on muutama ritiläkori ja pari hyllyä käytössä oleville kengille. Ylhäällä vielä hylly harvemmin käytössä oleville kengille ja kausikengille. Tosi tyytyväisiä ollaan oltu :)

T. Anni

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla