Talon maalauksen yhteydessä vaihdettiin meidän talonnumerot. Nämä löytyivät Clas Ohlsonilta, kuten edellisetkin, mutta nämä vain ovat isommat. Kaikkeen tälläiseen pieneen saa menemään rahaa kivasti, jos kaikessa valitsee aina sen tyylikkäimmän ja upeimman vaihtoehdon. Päätettiin miehen kanssa, että meille talonnumero ei ole sydämen asia, simppeli ja halpa perusmalli saisi kelvata. Ihan kivannäköisetkin nämä minusta ovat.

Kuvissa näkuvät myös meidän ulkovalot. Mustat kuutiot. Niistä tulee valoa vain alaspäin, me ei haluttu valaista talon julkisivua ylöspäin. Mitkään kovin ärmäkätkään nämä ei ole, antavat kulkuvaloa viimeiselle kotiintulijalle sen verran, kuin on tarpeen.

Kommentit (6)

Vierailija

Tosi kivan näköiset talonnumerot :) Millainen kiinnitys nuissa on? Olen koittanut etsiä vastaavia numeroita mut ei tunnu mistään löytyvän, ei näytä kuuluvan nuo enää Clas Ohlsonin valikoimaan..

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat