Talon maalauksen yhteydessä vaihdettiin meidän talonnumerot. Nämä löytyivät Clas Ohlsonilta, kuten edellisetkin, mutta nämä vain ovat isommat. Kaikkeen tälläiseen pieneen saa menemään rahaa kivasti, jos kaikessa valitsee aina sen tyylikkäimmän ja upeimman vaihtoehdon. Päätettiin miehen kanssa, että meille talonnumero ei ole sydämen asia, simppeli ja halpa perusmalli saisi kelvata. Ihan kivannäköisetkin nämä minusta ovat.

Kuvissa näkuvät myös meidän ulkovalot. Mustat kuutiot. Niistä tulee valoa vain alaspäin, me ei haluttu valaista talon julkisivua ylöspäin. Mitkään kovin ärmäkätkään nämä ei ole, antavat kulkuvaloa viimeiselle kotiintulijalle sen verran, kuin on tarpeen.

Kommentit (3)

Vierailija

Tosi kivan näköiset talonnumerot :) Millainen kiinnitys nuissa on? Olen koittanut etsiä vastaavia numeroita mut ei tunnu mistään löytyvän, ei näytä kuuluvan nuo enää Clas Ohlsonin valikoimaan..

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat