Talon maalauksen yhteydessä vaihdettiin meidän talonnumerot. Nämä löytyivät Clas Ohlsonilta, kuten edellisetkin, mutta nämä vain ovat isommat. Kaikkeen tälläiseen pieneen saa menemään rahaa kivasti, jos kaikessa valitsee aina sen tyylikkäimmän ja upeimman vaihtoehdon. Päätettiin miehen kanssa, että meille talonnumero ei ole sydämen asia, simppeli ja halpa perusmalli saisi kelvata. Ihan kivannäköisetkin nämä minusta ovat.

Kuvissa näkuvät myös meidän ulkovalot. Mustat kuutiot. Niistä tulee valoa vain alaspäin, me ei haluttu valaista talon julkisivua ylöspäin. Mitkään kovin ärmäkätkään nämä ei ole, antavat kulkuvaloa viimeiselle kotiintulijalle sen verran, kuin on tarpeen.

Kommentit (42)

Vierailija
43/42 | 

Tosi kivan näköiset talonnumerot :) Millainen kiinnitys nuissa on? Olen koittanut etsiä vastaavia numeroita mut ei tunnu mistään löytyvän, ei näytä kuuluvan nuo enää Clas Ohlsonin valikoimaan..

Vierailija
56/42 | 

Kiinnitin itsekin ensimmäisenä panelointiin kelmuni. Näyttää tosi hyvältä. Moderni ja simppeliys purevat julkisivujutuissa siinä missä sitten kalustepuolellakin. Tehtiin muuten sama homma tuossa talon nron vaihdoksessa, koska vanhempi omakotitalo, niin melko haalistunut numero. Huomaa todella monen muunkin kanssa ihan saman. Jos postimiehen silmä ei ole karttunut niin saattaa mennä kirjeet ja paketit väärään paikkaan.

https://pankkilainavertailu.fi/lainat/

Vierailija
69/42 | 

Todella paljon kyllä saa menemään rahaa kaikkiin pieniinkin juttuihin. Minusta tuollainen perusnumerokyltti on kyllä hieno ja ainakin selkeä. Meilläkin on simppeli numerokyltti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla