Jäänyt kokonaan blogissa näyttämättä, että mehän ollaan vähän kotona tehty hankintojakin. 

Meillä on tuulikaappi, jossa sijaitsee mittojen mukaan tehty liukuovikaapisto, siellä säilytetään tangossa takit ja laatikoissa hanskat, pipot, lippikset ja huivit. 

Sen sijaan sen jatkeena oleva "käytävä" on vielä vähän vaiheessa, siinä on ollut aiemmin Ikean Sinnerlig-penkki, joka muutti kodinhoitohuoneeseen jo aikaa sitten. 

Vaikka periaatteessa vältän hätäratkaisuja hankinnoissa, tälle seinälle hain Ikeasta kaapit. Kaappien yläpuolella on erääseen lehtijuttuun hankitut ja meille päätyneet Everyday Designin Box ja Memo.

Kaapeissa on nyt miehen lenkkareita ja tauluissa koukuissa avaimet ja muu sälä. Magneeteilla lasten lukujärjestykset kiinni, meillä kun ei ole sitä metallista jääkaapin ovea, missä pysyisivät näkösällä :) 

Ihanaa olisi jatkossa hankkia tähän mittojen (eli kenkälaatikoiden ) mukaan tehty vähän korkeampi säilytyslipasto, jossa säilyttäminen olisi tehokasta, mutta näillä mennään toistaiseksi.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat