Jäänyt kokonaan blogissa näyttämättä, että mehän ollaan vähän kotona tehty hankintojakin. 

Meillä on tuulikaappi, jossa sijaitsee mittojen mukaan tehty liukuovikaapisto, siellä säilytetään tangossa takit ja laatikoissa hanskat, pipot, lippikset ja huivit. 

Sen sijaan sen jatkeena oleva "käytävä" on vielä vähän vaiheessa, siinä on ollut aiemmin Ikean Sinnerlig-penkki, joka muutti kodinhoitohuoneeseen jo aikaa sitten. 

Vaikka periaatteessa vältän hätäratkaisuja hankinnoissa, tälle seinälle hain Ikeasta kaapit. Kaappien yläpuolella on erääseen lehtijuttuun hankitut ja meille päätyneet Everyday Designin Box ja Memo.

Kaapeissa on nyt miehen lenkkareita ja tauluissa koukuissa avaimet ja muu sälä. Magneeteilla lasten lukujärjestykset kiinni, meillä kun ei ole sitä metallista jääkaapin ovea, missä pysyisivät näkösällä :) 

Ihanaa olisi jatkossa hankkia tähän mittojen (eli kenkälaatikoiden ) mukaan tehty vähän korkeampi säilytyslipasto, jossa säilyttäminen olisi tehokasta, mutta näillä mennään toistaiseksi.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla