Paluu vielä Parisiin :)

Mies oli järjestänyt etukäteen meille retkiä useammalle päivälle. Yksi retkikohde oli Eiffelin Torni.

Minulla on järkyttävä korkeanpaikankammo enkä oikein innostunut tästä retkestä. Olemme siellä miehen kanssa kuulemma joskus melkein 20 vuotta sitten käyneet kahdestaan Pariisin matkalla, minulla ei ole asiasta mitään mielikuvaa, olin varmaan silloinkin ihan paniikissa koko ajan... Korkeanpaikankammoni on pahentunut vuosien myötä, nyt pitää pelätä oman putoamisensa lisäksi myös lasten puolesta!

Sinne nyt kuitenkin mentiin ja ilman suurempaa jonotusta, kun oli ostettu liput etukäteen.

Rakentajansa Gustave Eiffelin mukaan nimetty torni on Pariisin kaupungin symboli, Euroopan kuuluisimpia nähtävyyksiä ja koko Ranskan suosituin matkailukohde. Torni avattiin yleisölle vuonna 1889. Valmistuttuaan torni oli 40 vuoden ajan maailman korkein rakennelma.

Nyt yritinkin nauttia tästä vanhasta rakennuksesta, sen kauniista yksityiskohdista ja monimuotoisuudesta sillä aikaa kun muu perhe nautti näkymistä ja kuvasi hullun lailla :)

 

Kommentit (1)

Euroopan Matkailija
2/1 | 

Voi näitä aikoja, kun lentäminen oli helppoa eikä tarvinnut välittää mistään testeistä ja rokotteista. Kyllä se välillä maailma muuttui muutamaksi vuodeksi (https://creditlaina.fi/matkustaminen-koronan-jalkeen/), mutta onneksi nyt tuntuu taas kaikki palaavan ennalleen ja kauniiseen Pariisiinkin voi lähteä uudelleen matkalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla